Δηλώστε συμμετοχή και 69 νικητές θα κερδίσουν πρωτότυπα δώρα από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!

Δηλώστε συμμετοχή και 69 νικητές θα κερδίσουν πρωτότυπα δώρα από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!

Δηλώστε συμμετοχή και 69 νικητές θα κερδίσουν πρωτότυπα δώρα από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!

Τα φετινά Χριστούγεννα, κάντε στους αγαπημένους σας την πιο ξεχωριστή έκπληξη και δώστε τους την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον παραμυθένιο κόσμο του Άγιου Βασίλη!

Το Babyradio σε συνεργασία με το  santaletter.gr διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με υπέροχα δώρα για τα παιδιά σας!

Τρείς (3) νικητές θα κερδίσουν μία επιστολή από τον Άγιο Βασίλη, ειδικά προσαρμοσμένη για το παιδί τους,

Τρείς (3) νικητές θα κερδίσουν ένα τηλεφώνημα από τον Άγιο Βασίλη,ειδικά προσαρμοσμένο για το παιδί τους και

Τρείς (3) νικητές θα κερδίσουν ένα βίντεο από τον Άγιο Βασίλη,ειδικά προσαρμοσμένο για το παιδί τους!

Ακόμη εξήντα (60) νικητές, θα κερδίσουν από έναν ειδικό εκπτωτικό κωδικό 20% στις υπηρεσίες του santaletter.gr

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό  κάντε like στο facebook page του Santa Letter και στείλτε mail στο contest@babyradio.gr με το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας, γράφοντας τον τίτλο «Άγιος Βασίλης» και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου!

Καλή επιτυχία και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Εδώ και δύο χρόνια, το santaletter.gr δεν είναι απλά μια υπηρεσία δώρων, είναι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτό: φέρνει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών, δημιουργεί συναισθήματα που κρατάνε μια ζωή!

Μέσα από μια εύκολη στη χρήση πλατφόρμα, ο επισκέπτης δημιουργεί εξατομικευμένες επιστολές, τηλεφωνήματα και βίντεο και φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε παιδική ψυχή.

Μπορεί στους ενήλικες να ακούγεται ασήμαντο, αλλά δεν είναι έτσι για ένα παιδί: όταν ξέρει ότι έχει την επιβράβευση του αγαπημένου αγίου όλων, όταν ο ΙΔΙΟΣ ο Άγιος Βασίλης του στείλει γράμμα ή βίντεο, το πάρει τηλέφωνο, τότε αυτό και μόνο μπορεί να το οδηγήσει να κάνει καταπληκτικά πράγματα για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή του.5

Το κάθε γράμμα, το κάθε τηλεφώνημα, το κάθε βίντεο, είναι απόλυτα προσωποποιημένο, αναφέροντας το όνομα του παιδιού, επιβραβεύοντάς το για τις σχολικές του επιδόσεις, για τη καλοσύνη του, του δίνει το κίνητρο να κάνει περισσότερα. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό του παιδιού, το χαμόγελο, το φως στο πρόσωπό του,  όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Άγιος Βασίλης ενδιαφέρθηκε ΕΙΔΙΚΑ για το άτομό του!

2

Ότι και να πιστεύει ο καθένας, τα Χριστούγεννα είναι κάτι περισσότερο από ανταλλαγή δώρων, γιατί τελικά, ο Αϊ-Βασίλης υπάρχει!

Υπάρχει, όσο θα υπάρχουν η αγάπη, η γενναιοδωρία, η γνώση, η ελπίδα, η χαρά. Αλίμονο! Πόσο ζοφερός θα ήταν ο κόσμος μας αν δεν υπήρχε ο Αϊ-Βασίλης. Αν δεν υπήρχε η αγνή πίστη των παιδιών, που η φαντασία τους κάνει όλη μας τη ζωή να έχει σκοπό.

Κανένας δεν βλέπει τον Αϊ-Βασίλη, αλλά αυτό δεν είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει. Άλλωστε, τα πιο σπουδαία πράγματα στον κόσμο είναι εκείνα τα οποία ούτε οι μεγάλοι ούτε οι μικροί μπορούν να δουν.

SantaLetter.gr – Γράμμα, τηλεφώνημα, Βίντεο από τον ΙΔΙΟ τον Άγιο Βασίλη

4

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας