ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ κερδίστε εισιτήρια για την παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ», στο IDEAL!

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ κερδίστε εισιτήρια για την παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ», στο IDEAL!

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ κερδίστε εισιτήρια για την παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ», στο IDEAL!

Θέλετε να δείτε την Κυριακή 12/2 την παιδική θεατρική παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ» στο IDEAL και να πάρετε μέρος στο πιο απίθανο αποκριάτικο πάρτι;

5 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και ΟΛΟΙ όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα κερδίσουν 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός(10€)!  

Για να κερδίσετε στείλτε mail στο  contest@babyradio.gr με το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας, γράφοντας τον τίτλο «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ», και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου!

Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει αποκριάτικο πάρτι!

Καταγραφή

Η TEXNIS GENESIS με την 15ετή εμπειρία της στα θεάματα για παιδιά ετοίμασε  και θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση: << Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ >> σε θεατρική μεταφορά & σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε μια θεαματική παραγωγή που συνδυάζει ηθοποιούς με κούκλες και μάπετς.

Στη χώρα των κόκκινων τριαντάφυλλων όλα ζωντανεύουν,  τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια ,το ρολόι ,τα κηροπήγια ,το τσαγερό , ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας καθώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης. Οι ήρωες μας ψυχαγωγούν  με πρωτότυπα τραγούδια, θεαματικές χορογραφίες, άφθονο γέλιο και συγκίνηση και μας  προτρέπουν να βλέπουμε τον κόσμο με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Το θρυλικό παραμύθι ζωντανεύει στον ιστορικό χώρο του IDEAL χωρητικότητας 700 ατόμων στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου 46 (ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Κείμενα & σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Διεύθυνση Παράγωγης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Μουσική επένδυση  : ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ, Στίχοι Τραγουδιών : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Χορογραφίες: ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ, Σκηνικά – Κοστούμια : ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ, Εκτέλεση Παραγωγής : TEXNIS GENESIS, Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Έναρξη παραστάσεων Κυριακή  5/2/17 ,και κάθε Κυριακή στις 11.40 πμ. έως και τις 5/3/17.

Ειδικότερα για τις  Κυριακές  των αποκριών 19/2 & 26/2 μετά το τέλος της παράστασης  θα ακολουθήσει αποκριάτικο πάρτι διάρκειας 1 ώρας με την  πεντάμορφη & το τέρας & πολλές εκπλήξεις.

Τηλ. κρατήσεων: 2104830330, 2105248140, 2103826720

Γενική είσοδος 10€ / ανέργων, πολύτεκνων, συν/χων 8 € / γκρουπ (10+) 7€

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας