5 Υπέροχα χειροποίητα δώρα που μπορεί να προσφέρει το παιδί σας!

5 Υπέροχα χειροποίητα δώρα που μπορεί να προσφέρει το παιδί σας!

5 Υπέροχα χειροποίητα δώρα που μπορεί να προσφέρει το παιδί σας!

Το να δίνεις δώρα σε αυτούς που αγαπάς είναι η πιο ευχάριστη διαδικασία των Χριστουγέννων! Μπορεί βέβαια να γίνει και πραγματικός μπελάς αν δεν μπορείς να σκεφτείς τι να πάρεις και σε ποιον…

Τι ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσω στις διακοπές των Χριστουγέννων με το μωρό μου

Δείτε μερικές ιδέες για χειροποίητα δώρα από το παιδί σας που θα τους ξετρελάνουν όλους!

  • Χριστουγεννιάτικα κουπόνια

Τα Χριστουγεννιάτικα κουπόνια έχουν πλάκα και είναι εξαιρετικά χρήσιμα! Μπορεί να τα προσφέρει είτε το παιδί σε γονείς και συγγενείς, ή ακόμα και οι γονείς μεταξύ τους! Δεν ξέρετε τι να προσφέρετε; Δείτε μερικές ιδέες: Δωρεάν babysitting για να βγείτε έξω με το σύζυγο, μια μεγάλη αγκαλιά, βοήθεια από τα παιδιά στην κουζίνα για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, βοήθεια με το καθάρισμα. Τα παιδιά σας τα προσφέρουν και εσείς τα χρησιμοποιείτε όποτε τα χρειάζεστε!

  • Ζωγραφιές

Το καλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει ένα παιδί! Το μόνο που χρειάζεστε είναι χαρτί, μαρκαδόροι και την φαντασία του παιδιού σας!

  • Καλάθι με δώρα

Τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν το καλάθι με χαρτόνι και κόλλα και να βάλουν μέσα είτε γλυκάκια από τα χεράκια τους, είτε τα δώρα που εσείς έχετε αγοράσει για τον καθένα!

  • Λίστα με «10 λόγοι που σε αγαπώ»

Στην μαμά, στον μπαμπά, στον αδερφό, στη γιαγιά… Σε όλους! Αποτελεί ένα φανταστικό δώρο από το παιδί σας προς όλους τους συγγενείς, που θα τους συγκινήσει!

  • Χειροποίητο ημερολόγιο

Μπορείτε να πάρετε ένα έτοιμο ημερολόγιο και το παιδί σας να το γεμίσει ζωγραφιές και σημειωματάκια, είτε να βοηθήσετε το παιδί σας να φτιάξει ένα μόνο του! Όπως και να χει, ο αποδέκτης του δώρου θα σκέφτεται το παιδί σας κάθε φορά που θα κοιτάζει τι μέρα είναι!

Για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Προσδοκίες vs Πραγματικότητα: Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού μου

Γιατί ο γάμος σήμερα είναι τόσο δύσκολος; – Μια ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας