Εκτιμώντας το θαύμα της ζωής μετά τον καρκίνο…

Εκτιμώντας το θαύμα της ζωής μετά τον καρκίνο…

Εκτιμώντας το θαύμα της ζωής μετά τον καρκίνο…

Κρατώντας στην αγκαλιά μου το νέο μέλος της οικογένειας, είμαι γεμάτη απο αγάπη και ικανοποίηση. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω τουλάχιστον ένα σωστό πράγμα. Μπορώ να κάνω καταπληκτικά παιδιά! Παρά τις προκλήσεις, αισθάνομαι ότι έχω ανταμειφθεί.

Ο καρκίνος μου χάρισε το μεγαλύτερο θαύμα – ένα υγιέστατο, πανέμορφο και τέλειο αγοράκι. Δε λέω οτι ήταν εύκολο – άλλωστε είναι το 5ο παιδί μου… Προσπάθησα σκληρά και έχασα την ψυχραιμία μου πολλές φορές, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν αγαπώ τα παιδιά μου. Απλά σημαίνει οτι δεν είμαι μια τέλεια μητέρα…

Μου πήρε 2 χρόνια για να συνηθίσω αυτό το ακρωτηριασμένο σώμα.. Δε λέω οτι κατάφερα να το κοιτάω με ενθουσιασμό, αλλά τουλάχιστον δεν σκέφτομαι πλέον τον θάνατο.. Κάποια στιγμή στη ζωή μου χρειάστηκε να υπερασπιστώ τη μαστεκτομή μου – και μόνο τότε συνειδητοποίησα οτι δεν είχα κάτι για να ντρέπομαι.

Είχα μια σχέση αγάπης και μίσους για το στήθος μου. Μισώ το οτι προσπάθησε να με σκοτώσει, αλλά αγαπώ το οτι τρέφει το μωράκι μου. Τα παιδιά μου δεν νοιάζονται για το οτι έχω μόνο ένα στήθος. Δεν νοιάζονται για το οτι το στήθος μου έχει ουλές. Αυτό που τους νοιάζει είναι το οτι είμαι ζωντανή και μπορώ να τους παρέχω όσα χρειάζονται.

Τα παιδιά χρειάζονται τον Άγιο Βασίλη!

0

Έχω χρησιμοποιήσει εξίσου φόρμουλα και θηλασμό στα παιδιά μου. Με το τελευταίο μου θαυματάκι, παρατήρησα οτι δένομαι πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Μπορεί να έχω νιώσει ανεπιθύμητη στο παρελθόν, όμως τώρα νιώθω οτι κάποιος με χρειάζεται και με έχει ανάγκη!

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν γνωρίζουν οτι ο θηλασμός μετά από καρκίνο και μαστεκτομή είναι πιθανός. Η ζωή είναι εκπληκτική και οι άνθρωποι είμαστε όντα ικανοί για μεγάλα πράγματα! Δεν θα μείνω στο περιθώριο λόγω του καρκίνου. Είμαι ζωντανή και πλήρως λειτουργική!

Όταν δείτε κάποιον διαφορετικό λοιπόν, σκεφτείτε 2 φορές πριν μιλήσετε. Δεν μπορείτε να γνωρίζετε τι έει περάσει ή τι περνάει…

Σκεφτείτε μόνο όσα μπορεί να κάνει,και όχι όσα δεν μπορεί..

Αγαπήστε την διαφορετικότητα !

Πηγή: scarymommy.com

Μετάφραση για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

«Βλέπεις ότι βλέπω;» – Γιατί τα παιδιά βλέπουν με την καρδιά τους!

Όταν πιστεύεις στην μαγεία των Χριστουγέννων…

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας