Έτσι είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση – Και άξιζε κάθε στιγμή γι’ αυτήν την μαμά!

Έτσι είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση – Και άξιζε κάθε στιγμή γι’ αυτήν την μαμά!

Έτσι είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση – Και άξιζε κάθε στιγμή γι’ αυτήν την μαμά!

Η Lauren και ο Garyt Walker προσεύχονταν 953 μέρες για ένα παιδί, αλλά αυτό δεν ερχόταν… Σε αυτό το διάστημα των 31 μηνών, έκαναν ενέσεις με 452 βελόνες, έριξαν χιλιάδες δάκρυα, πέρασαν ένα χειρουργείο και είχαν 2 γύρους με χάπια γονιμότητας. Πλέον, μπορούν επιτέλους να ανακοινώσουν οτι περιμένουν τα 2 μικρά τους θαυματάκια!

Όταν οι γονείς που περιμένουν παιδί βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να ανακοινώσουν τα νέα, γι αυτους τους γονείς κάθε ιδέα που σκεφτόντουσαν ήταν σαν ασήμαντη, σαν να μην τους ταίριαζε… Έτσι σκέφτηκαν την παρακάτω ιδέα, η οποία κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο και να συγκινήσει όποιον τη διάβασε.

Αυτές οι βελόνες είναι ο μόνος τρόπος να γίνει ρεαλιστική αυτή η ανακοίνωση… Όταν είδα το αποτέλεσμα, απλά έκατσα και έκλαιγα! Όχι γιατί θυμήθηκα όλες τις δυσκολίες που πέρασα μέχρι να φτάσω εδώ, αλλά γιατί αυτή η εικόνα αποτελεί μια ακριβή αναπαράσταση της ζωής μου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάθε βελόνα συμβολίζει και μια μέρα για σχεδόν 2μιση χρόνια… 2μιση χρόνια με πολύ πόνο, μεγάλες ελπίδες, τεράστιους φόβους και απελπισία πίσω από κάθε μια βελόνα….

«Έχασα 5 έμβρυα, το ένα πίσω από το άλλο… Προσπαθούσα να ελπίσω και να πιστέψω σε κάτι, αλλά δεν  μπορούσα… Λένε οτι ο Θεός σου δίνει μόνο όσα μπορείς να αντέξεις… Όταν έφτασα στο σημείο να μην αντέχω άλλο, μου έδωσε τα μωρά μου!»

Κι όμως άξιζε το ταξίδι!

Επιμέλεια κειμένου για το Βabyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα αποδεικνύει οτι η συμβίωση με την πεθερά σου μπορεί να σε…σκοτώσει!

Μπαμπάδες, όταν φτάνετε σπίτι, παρατήστε τα πάντα και αγκαλιάστε τα παιδιά σας!

Η τεράστια διαφορά μεταξύ social media και πραγματικότητας, σύμφωνα με μια εξαντλημένη μαμά!

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας