Λόγια δολοφόνοι που δεν πρέπει να λέμε στα παιδιά μας!

Λόγια δολοφόνοι που δεν πρέπει να λέμε στα παιδιά μας!

Λόγια δολοφόνοι που δεν πρέπει να λέμε στα παιδιά μας!

Είσαι βλάκας…. Ηλίθιο… Χαζό είσαι και δεν καταλαβαίνεις… Δεν σε θέλω… Δεν σε αγαπάω !

Μπορώ να γράφω και άλλα για ώρες… Λόγια που ίσως δεν προορίζονται να κάνουν τόσο μεγάλο κακό , αλλά καταφέρνουν να δολοφονούν την αυτοπεποίθηση των παιδιών μας. Μεγάλωσα έχοντας την εντύπωση ότι είμαι άσχημη ,ότι δεν μου αξίζει η αγάπη , ότι είμαι χαζή, βλαμμένη, ζωηρή, ισοδυναμώ με 10 αγόρια & Αμφιβόλου ηθικής γιατί τόλμησα να δεχτώ δώρο του Αγ. βαλεντίνου στα 14 μου απο ένα συμμαθητή μου !!!!

Είμαι 33 χρόνων και ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου να πασχίζει για το απουσιολόγιο του τμήματος και αφού τα κατάφερα να πάρω τους μεγαλύτερους βαθμούς όταν τα έδειξα στη μητέρα μου , αυτή είπε : Πως κάνεις έτσι; Δεν είναι και 20 ! Να σημειώσω πως είχα 19,5!!!

Λεχώνα-Γιατί 40 ημέρες;

Με τον καιρό κατάφερα να καταρρίψω όλες τις λέξεις που κάποτε με πλήγωναν και δεν ήμουν εγώ! Κατάφερα να μάθω τι λέξεις μου αξίζουν και με τι λέξεις θα επιτρέψω να με αποκαλούν ! Πέρασα πολύ καιρό ψάχνοντας να ανακαλύψω εμένα και πολύ περισσότερο χρόνο να καταλάβω πως δεν έφταιγα εγώ!

Γιατί όταν κατηγορείς ένα παιδί εσύ η Μαμά του …γι’ αυτο, αυτή είναι η πραγματικότητα ! Γιατι η Μαμά του είναι ο κόσμος του όλος ! Ο άνθρωπος που θέλει να μοιασει ,που θαυμάζει ,που αγαπάει και για χάρη του προσπαθει να καταφέρει πράγματα για να ακούσει ένα μπράβο ! Για να καταφέρει να σε εντυπωσιάσει!

Βάζω στο Στάθη να κάνει διάφορα όπως πχ να τρώει μόνος του ή να πετάξει το pampers της μικρής και αν τα καταφέρνει έστω και κουτσά στραβά εγω χειροκροτώ ζητωκραυγάζω!!! Βλέπω στα ματάκια του την λάμψη την περηφάνια . Νιώθει πως τα κατάφερε !

Πηγή:  ilovestyle.com

Διαβάστε ακομη:

25 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας «καλός» γονιός!

«Λυπάμαι. Δεν είμαι η τέλεια μητέρα. Δίνω όμως τον καλύτερο μου εαυτό!»

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας