Ο μπαμπάς που δείχνει με μια φωτογραφία πως η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη για όλους

Ο μπαμπάς που δείχνει με μια φωτογραφία πως η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη για όλους

Ο μπαμπάς που δείχνει με μια φωτογραφία πως η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη για όλους

Συνήθως όλοι παρουσιάζουν την θετική όψη του νομίσματος…χαριτωμένες κοιλίτσες να φουσκώνουν, μια μαμά να διαλέγει την προίκα του μωρού, χαμόγελα ανυπομονησίας, κλισέ αστεία μην πάρει τη μύτη του πεθερού κοκ. Είναι όμως έτσι για όλους; Φυσικά και όχι…

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ΜΟΝΑΔΙΚΑ σετ ΠΑΙΔΙΚΗΣ περιποίησης ΥΨΗΛΗΣ ποιότητας!!!

«Όλοι έχουν αυτή την αντίληψη, ότι η εγκυμοσύνη δηλαδή είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα και πιστέψτε με ότι μπορεί να είναι. Ωστόσο, δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή οι άνθρωποι μοιράζονται μόνο τις θετικές εμπειρίες που έχουν από μια εγκυμοσύνη και όχι τις αρνητικές. Η αδιαθεσία, ο εμετός και η παλινδρόμηση δεν είναι η “λαμπερή” πλευρά της εγκυμοσύνης.

εγκυμοσύνη

Εγώ και η σύζυγός μου αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, λίγο από το όχι και τόσο “λαμπερό” και ευχάριστο ταξίδι μας! Μετά από τρεις μήνες (και αρκετές επιπλοκές) είχαμε την πρώτη δυσκολία. Για να μην χάσουμε το παιδί και για να συνεχίσει να μεγαλώνει με ασφάλεια Ο γυναικολόγος μας συνέστησε ότι πρέπει να κάνουμε ενέσεις μέχρι να συμπληρώσει όλες τις εβδομάδες της κύησης. Έτσι, απλά να θυμάστε ότι πρέπει να προσπαθείτε να απολαύσετε το ταξίδι αυτό όσο δύσκολο και αν είναι, γιατί κάποιοι θα “σκότωναν” για να είναι στη θέση σας, ακόμη και παρά τις δυσκολίες!».

Το παραπάνω μήνυμα είναι ενός μπαμπά, του Jared Schab ενώ ετοιμάζεται να κάνει ένεση στη σύζυγό του: «Σε αγαπώ και είμαι απίστευτα ευγνώμον για το τι σύζυγος και πατέρας είσαι. Δεν θα κατάφερνα να κάνω αυτό το «ταξίδι» χωρίς εσένα!», λέει η ίδια.

Πηγή: 4moms.gr

Διαβάστε ακόμη:

Είναι φυσιολογικό που το μωρό μου όσο μεγαλώνει δένεται όλο και περισσότερο με το λούτρινο αρκουδάκι του;

Μου λείπει η ελευθερία που είχα πριν γίνω μαμά… Τι να κάνω;

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας