Μια μαμά προειδοποιεί: «Προσοχή γονείς – Το παιδί μου θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί!»

Μια μαμά προειδοποιεί: «Προσοχή γονείς – Το παιδί μου θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί!»

Μια μαμά προειδοποιεί: «Προσοχή γονείς – Το παιδί μου θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί!»

Η Marley Oster είναι πολύ τυχερή που έχει τη Madison για φίλη της, καθώς η 8χρονη έσωσε τη ζωή της. Όταν η Marley πήγε να ανέβει στην τσουλήθρα του σχολείου, το κλιπ ασφαλείας για το καπέλο που φορούσε κόλλησε και το κορδόνι σχεδόν την στραγγάλισε. Η μαμά της, η Gail, εξήγησε ότι καθώς το καπέλο πιάστηκε, το παιδί της γλίστρησε και τράβηξε το λαιμό της πίσω σε μια «θέση στραγγαλισμού», αφήνοντας την 6χρονη να κρέμεται χωρίς να μπορεί να απελευθερώσει τον εαυτό της.

Η Madison κατέβηκε την τσουλήθρα και κατάφερε να ελευθερώσει τη φίλη της, αλλά της πήρε χρόνο μέχρι να τα καταφέρει. Η Marley πήγε γρήγορα στον γιατρό και εκεί της διέγνωσαν σημάδι από έγκαυμα με σκοινί. Σύμφωνα με την Gail, αν η μικρή είχε μείνει για 45 δευτερόλεπτα ακομη εγκλωβισμένη στο κορδόνι του καπέλου της, το κακό θα είχε συμβεί. Μπορεί επίσης να είχε σπάσει τον λαιμό της αν κάποιο παιδί ερχόταν από πίσω της στην τσουλήθρα.

«Σας παρακαλώ, όλοι οι γονείς να προσέχετε με τα καπέλα των παιδιών σας!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο ατύχημα.

«Χωρίς κορδόνια και χωρίς κλίπς ασφαλείας, είναι επικίνδυνα! Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί αυτή τη φορά. Αλλά κάποια στιγμή μπορεί να μην είμαστε!»

Το μήνυμα μιας μαμάς για τον καρκίνο του μαστού, που πρέπει να το διαβάσουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες!

«Η ζωή μιας μαμάς!»: Το βίντεο που λάτρεψαν όλες οι μαμάδες!

4 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας σχετικά με τον μεσημεριανό ύπνο των παιδιών

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας