Χάστε τα κιλά των γιορτών ακολουθώντας απλές συμβουλές!

Χάστε τα κιλά των γιορτών ακολουθώντας απλές συμβουλές!

Χάστε τα κιλά των γιορτών ακολουθώντας απλές συμβουλές!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πέρασαν, αφήνοντας μας ως ενθύμιο μερικά παραπάνω κιλά. Λίγο τα τραπέζια, λίγο τα γλυκά, λίγο η χαλάρωση των διακοπών, λίγο το αλκοόλ, δεν θέλει πολύ κανείς για να πάρει βάρος.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αφού ακολουθώντας κάποιες απλές και εύκολες συμβουλές μπορείτε να χάσετε αυτά τα κιλά και να ξαναβρείτε την φόρμα σας. Πρόκειται για μια παροδική αύξηση του βάρους που με λίγη προσοχή, σωστή και προσεγμένη για ένα διάστημα διατροφή, καθώς επίσης και λίγο αυξημένη άσκηση μπορεί να μειωθεί ή και να εξαλειφθεί.

Αφήστε λοιπόν στην άκρη την κραιπάλη των διακοπών και δώστε στον οργανισμό σας την ανάσα που χρειάζεται για να επανέλθει στα κιλά που βρισκόταν και να επανέλθετε στις διατροφικές συνήθειες που έχετε όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

► Ακολουθήστε λοιπόν τις απλές συμβουλές που μας προτείνουν οι ειδικοί και χάστε τα κιλά των γιορτών με εύκολο τρόπο:

1. Φροντίστε λίγο την διατροφή σας για τις 2-3 επόμενες μέρες, καταναλώνοντας ως κύριο γεύμα αρκετή πράσινη σαλάτα και κάποιου είδους άπαχη πρωτεΐνη. Πιο συγκεκριμένα, επιλέξτε ένα κοτόπουλο, ένα ψάρι, λίγο τόνο ή ένα αυγό και συνοδέψτε το με πράσινη σαλάτα, χωρίς dressing και περιττά λιπαρά.

2. Το βραδινό σας θα πρέπει να είναι ελαφρύ. Επομένως, φάτε μια φρουτοσαλάτα με λίγο γιαούρτι ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί συνοδευόμενο από μια απλή πράσινη σαλάτα.

3. Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα γλυκά. Αυτά είναι που κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά. Περιοριστείτε σε 1 γλυκό την εβδομάδα.

4. Μειώστε την κατανάλωση του αλκοόλ ή ιδανικά κόψτε το τελείως για ένα μικρό διάστημα.

5. Τέλος, βάλτε στην καθημερινότητα σας λίγο παραπάνω άσκηση. Δοκιμάστε να περπατήσετε λίγο περισσότερο ή να ακολουθήσετε ένα γρήγορο, αλλά αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης.

Δοκιμάστε λοιπόν αυτές τις μικρές συμβουλές και δείτε την ζυγαριά σας να κατεβαίνει. Αποκτήστε και πάλι το σώμα που είχατε πριν τις γιορτές και νιώστε ευεξία και ζωντάνια.

Πηγή:  beautetinkyriaki.gr

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκλονιστική δίαιτα των 2 ημερών έχει τρομερά αποτελέσματα!

Δίαιτα: Τι είναι τα προβιοτικά και πώς συμβάλλουν στο αδυνάτισμα

Δίαιτα: 4 πράγματα που δεν σας λέει κανείς για την απώλεια κιλών

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας