Αυτές οι βιολογικές αδερφές αποδεικνύουν οτι η γενετική κάνει τρελά – και πανέμορφα πράγματα!

Αυτές οι βιολογικές αδερφές αποδεικνύουν οτι η γενετική κάνει τρελά – και πανέμορφα πράγματα!

Αυτές οι βιολογικές αδερφές αποδεικνύουν οτι η γενετική κάνει τρελά – και πανέμορφα πράγματα!

Η Willimina και η Valentina δεν είναι υιοθετημένες αδερφές, ούτε αδερφές από διαφορετικούς γονείς. Είναι βιολογικές αδερφές που απλά έτυχε να έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος! Για την Willimina όμως, η μοναδική τους διαφορά είναι οτι η μικρή Valentina έχει αφράτα μαγουλάκια!

Όταν η Willimina γεννήθηκε, όλοι λέγανε οτι έμοιασε στον μπαμπά της και όταν έμαθαν οτι περιμένουν την μικρή Valentina, η μαμά τους αστειεύτηκε οτι ήταν σειρά της να έχει ένα παιδί να της μοιάζει! «Ποτέ δεν θα μπορούσα να πιστέψω οτι είναι δυνατόν να γίνει αυτό… «, δήλωσε η μαμά!

Οι γονείς δεν ασχολούνται σχετικά με το πώς μοιάζει η οικογένεια τους στους υπόλοιπους. Αντιθέτως, πιστεύουν οτι είναι ευλογημένοι, καθώς έχουν την ευκαιρία να έχουν 2 τόσο διαφορετικά μεταξύ τους κορίτσια να μεγαλώνουν μαζί.

«Αν ανησυχώ που έχω 2 διαφορετικά κορίτσια να μεγαλώνουν σε ένα τρελό κόσμο; Όχι, καθόλου! Ο άντρας μου και εγώ θα τις μεγαλώσουμε σαν να μην έχουν καμία διαφορά, θα τις φερόμαστε σαν να μην έχουν καμία διαφορά και θα τις αγαπάμε σαν να μην έχουν καμία διαφορά. Τα παιδιά δεν κοιτούν τα χρώματα και η αγάπη βρίσκεται σε κάθε χρώμα! Η γενετική κάνει τρελά πράγματα και το χρώμα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως στα μάτια των παιδιών μου! Η αγάπη είναι απλά αγάπη! 

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Η αντίδραση αυτού του μπαμπά όταν αντίκρισε το μωρό του είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική!

Αυτή η μαμά εξηγεί γιατί δεν πρέπει να κρίνονται οι μαμάδες που δεν θηλάζουν!

Αυτή η μαμά γέννησε στο σπίτι της ένα μωρό 5 κιλών και δείτε την αντίδρασή της!

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας