Όχι πια βρεγμένες πάνες το βράδυ… Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Όχι πια βρεγμένες πάνες το βράδυ… Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Όχι πια βρεγμένες πάνες το βράδυ… Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Όταν πέφτει η νύχτα… ακόμη και τα πιο μικρά πλασματάκια έχουν ανάγκη από μια αγκαλιά, μπόλικη φροντίδα και ουσιαστική αγάπη.

Όταν πέφτει η νύχτα… ακόμη και τα πιο μικρά πλασματάκια χρειάζονται άνεση, ηρεμία, χαλάρωση.

Όταν πέφτει η νύχτα… μπορείς να ανταποκριθείς σε όσα σου ζητούν με το πιο γλυκό σου βλέμμα και φυσικά… με την Agnotis.

PHOTO AGNOTIS 1

Χάρισε τους την πιο μαγική αγκαλιά από την πιο σταθερή πάνα. Χάρισε τους μπόλικη φροντίδα και αγάπη με την πιο τρυφερή πάνα. Χάρισε τους την άνεση, την ηρεμία και την χαλάρωση με την πιο στεγνή πάνα. Γιατί αν το μωρό σου έχει ανάγκη από κάτι, αυτό είναι να νιώθει στεγνό, ακόμη κι αν η πάνα του είναι βρεγμένη.

Μια οποιαδήποτε βρεγμένη πάνα σίγουρα θα αποτελούσε πρόβλημα, μια πάνα με κακή εφαρμογή θα προκαλούσε δυσαρμονία στον ύπνο του, μια πάνα φτιαγμένη από μη προσεγμένες πρώτες ύλες θα είχε πολύ κακές συνέπειες πάνω στο δερματάκι του.

Η Agnotis… έρχεται για να συνδυάσει όλες αυτές τις χάρες, που θα γίνουν οι χαρές του μικρού σου θησαυρού.
Είναι εκείνη η πάνα που θα το αφήσει να κοιμάται ανενόχλητο, έστω και λερωμένη. Είναι εκείνη η πάνα που η απορροφητικότητά της θα φανεί από το πρώτο κιόλας βράδυ, από το πρώτο του χαρούμενο ξύπνημα μέσα στην κούνια. Είναι εκείνη η πάνα με τον ειδικό απορροφητικό πυρήνα βαμβακιού, που θα το προστατεύσει από κάθε δυσάρεστη διαρροή στη διάρκεια του ύπνου του, και όχι μόνο. Η Agnotis δεσμεύεται για σένα και για το μωρό σου, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υποαλλεργικά υλικά και χωρίς βέβαια να στερείται design.

Για το τελευταίο μάλιστα είναι βραβευμένη από το European Design Awards.

PHOTO AGNOTIS 2

Αναζήτησε λοιπόν την Agnotis για να παρέχεις στο μωρό σου την στεγνότητα, την απαλότητα και την ποιότητα που του αξίζει, όχι μόνο αγοράζοντας τις πάνες της, αλλά και επιλέγοντας προϊόντα από την ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής περιποίησης.

Βρες την Agnotis, στο www.agnotis.com, διάλεξε και αγόρασε on line αυτό που θα λατρέψει το μωρό σου, αλλά κι εσύ.

Κέρδισε επί τόπου την καλύτερη τιμή της αγοράς (από 0,15 Ευρώ η πάνα) σε συνδυασμό με την πλέον άριστη ποιότητα και μέσα σε, το πολύ, 3 μέρες από την παραγγελία σου… ετοιμάσου να ανοίξεις την πόρτα στο πιο μυρωδάτο, ασφαλές και αγνό δέμα, που ήρθε ποτέ για το μωρό σου.

PHOTO AGNOTIS 3

Με Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα και εξοικονομώντας χρόνο και κόπο, η Agnotis σκέφτεται πριν από σένα για σένα, αλλά κυρίως για το μικρό σου θαυματάκι.

Μπορείς να ανατρέξεις τώρα στην σελίδα της Agnotis και να απολαύσεις την απλότητα, την ποιότητα και την οικονομία, με εμπιστοσύνη.

PHOTO AGNOTIS 4

 

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας

loading...

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.