Πώς να διώξετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά, παιδικά παπούτσια

Πώς να διώξετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά, παιδικά παπούτσια

Πώς να διώξετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά, παιδικά παπούτσια

Συνήθως τα παιδικά παπούτσια μόλις βγουν από τα ποδαράκια των μικρών έχουν μία άσχημη οσμή που δύσκολα μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Προφανώς το πλύσιμο είναι μία αποτελεσματική λύση αλλά δεν γίνεται να το κάνετε κάθε μέρα. Γι’ αυτό δείτε μερικά πρακτικά tips που μπορεί να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά παιδικά παπούτσια.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ΜΟΝΑΔΙΚΑ σετ ΠΑΙΔΙΚΗΣ περιποίησης ΥΨΗΛΗΣ ποιότητας!!!

  • Ρίξτε μαγειρική σόδα μέσα στα παπούτσια το βράδυ και το πρωί αδειάστε τη. Θα έχει απορροφήσει την υγρασία και τις άσχημες οσμές. Αν δείτε ότι τα παπούτσια συνεχίζουν το επόμενο βράδυ να μυρίζουν άσχημα επαναλάβετε ξανά.
  • Μία ακόμα λύση είναι να βάλετε τα παπούτσια στην κατάψυξη. Τυλίξτε τα σε μία σακούλα και αφήστε τα εκεί για περίπου 2 ώρες. Μόλις τα βγάλετε αφήστε τα να στεγνώσουν. Αν έχει ήλιο καλό είναι να τα αφήσετε στον ήλιο για να στεγνώσουν καλά και να φύγει όλη η υγρασία και μαζί της και οι άσχημες μυρωδιές.
  • Οι φλούδες πορτοκαλιού όσο περίεργο κι αν ακούγεται μπορούν να φανούν χρήσιμες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να γεμίσετε τα παπούτσια με φλούδες πορτοκαλιού το βράδυ και το πρωί να τις βγάλετε. Οι άσχημες οσμές θα έχουν εξαφανιστεί και το πορτοκάλι θα έχει αφήσει μία φρεσκάδα στα παπούτσια.

Πηγή:  4moms.gr

Διαβάστε ακόμη:

Διακοσμήσετε τα Πασχαλινά Αυγά σας με αυτούς τους Έξυπνους Τρόπους!

Πετσέτες Μπάνιου: Τα Λάθη που Κάνετε και δεν Είναι όσο Απαλές θα Θέλατε

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας