10 Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη

hairstyles-for-thinner-face

Υπάρχουν πολλών ειδών χτενίσματα για κοντά ή μακριά μαλλιά. Φυσικά όλα αυτά δεν ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα ή μπορεί να μην έχεις σκεφτεί ποτέ να τα δοκιμάσεις επάνω σου. Πως θα σου φαινόταν, όμως, αν υπήρχαν κάποια χτενίσματα τα οποία θα είχαν την ικανότητα να σε δείχνουν πιο αδύνατη; Τέρμα οι εξαντλητικές δίαιτες και οι ασκήσεις! Σου ακούγεται απίθανο; Κι όμως, είναι πραγματικότητα.

Όπως το μακιγιάζ έχει την ικανότητα να καλύψει τις ατέλειες, έτσι και κάποια χτενίσματα μπορούν να κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αν έχεις ένα στρογγυλό πρόσωπο που θα ήθελες να φαίνεται πιο αδύνατο, αυτά τα 10 υπέροχα χτενίσματα που ακολουθούν είναι η απάντηση.

Μακριά μαλλιά

long black hair long blonde hair long dark hair long hair

Αν δε μπορείς να αποφασίσεις πως θα κάνεις τα μαλλιά σου – μακριά με αέρινο στυλ ή μια πιο κοντή εκδοχή – θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα μακριά μαλλιά. Το μάκρος έχει τη ικανότητα να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει αν θέλεις το πρόσωπο σου να φαίνεται και πιο αδύνατο.

Ασύμμετρο Καρέ

asymmetrical bob hair asymmetrical bob haircut asymmetrical bob hairstyle asymmetrical bob bob

Αν έχεις καρέ μαλλιά ή σκοπεύεις να τα κόψεις, τότε προτίμησε ένα καρέ που είναι κοντό στο πίσω μέρος αλλά πιο μακρύ μπροστά. Αυτό το χτένισμα θα δείχνει το πρόσωπο σου πιο λεπτό. Επίσης, επέλεξε να κάνεις μια χωρίστρα στη μέση. Ο τρόπος με τον οποίο τα μαλλιά σου θα πέφτουν κατά μήκος του κεφαλιού, θα βοηθήσει να φαίνεται το πρόσωπο ακόμη πιο μακρύ.

Λεπτή φράντζα

wispy bang wispy bangs haircut wispy bangs hairstyle wispy bangs wispy fringe

Η πολύ έντονη φράντζα μπορεί να κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο στρογγυλό. Στην πραγματικότητα, αν επιλέξεις να έχεις μια τέτοια φράντζα, τότε καλό θα ήταν να διατηρήσεις και κάποιες μακριές στρώσεις γύρω από το πρόσωπο σου. Αν, όμως, διαλέξεις να λεπτύνεις τις αφέλειες σου, βεβαιώσου ότι η φράντζα είναι λίγο πιο κοντή στο κέντρο και μακραίνει στις άκρες. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις μια εμφάνιση που σε κάνει πιο αδύνατη.

Αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο

face framed face framing layers face-framing layers framing layers

Οι αφέλειες που είναι κομμένες γύρω από το πρόσωπο σου μπορούν να εξισορροπήσουν το βάρος των μαλλιών σε σχέση με το πρόσωπο και να δώσουν την αίσθηση του μάκρους. Οι μακριές αφέλειες, ειδικά όταν είναι συνδυασμένες με μια χωρίστρα στη μέση, οι οποίες πέφτουν κατά μήκος του προσώπου και κάτω από το πηγούνι, θα “κατεβάσουν” το σαγόνι σου προς τα κάτω. Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο σου θα φαίνεται πιο μακρύ και λεπτό.

Μαλλιά στο πλάι

mallia sto plai side part hair side part hairstyle side part side-part

Τα μαλλιά στο πλάι μπορούν να μαλακώσουν το πρόσωπο και να απομακρύνουν την ένταση από το κέντρο κάνοντας το πρόσωπο σου να φαίνεται λιγότερο στρόγγυλο.

Πηγή: ediva.gr

Διαβάστε ακόμη:

3 guru των φρυδιών μοιράζονται το κορυφαίο tip τους για τέλεια φρύδια!

5 χρώματα μανό που πρέπει να δοκιμάσετε μέσα στο μήνα!

Αυτή την άνοιξη διάλεξε το κατάλληλο κραγιόν για σένα!