Οι 10 φωτογραφίες που πρέπει να βγάζετε κάθε μήνα με το μικρό σας!

Οι 10 φωτογραφίες που πρέπει να βγάζετε κάθε μήνα με το μικρό σας!

φωτογραφίες

Όλοι οι γονείς τρελαινόμαστε να βγάζουμε φωτογραφίες το μωράκι μας! Πολλές φορές όμως καταλήγουμε να έχουμε 30 φωτογραφίες από την ίδια μέρα και μετά το ξεχνάμε για λίγο!

[babyPostAd]Δείτε τις 10 φωτογραφίες που ΠΡΕΠΕΙ να βγάζετε το μωράκι σας κάθε μήνα!

1. Πορτρέτο:

1

Έτσι θα βλέπετε κάθε έκφραση του παιδιού σας όταν του λέτε “Χαμογέλα!” και τις αλλαγές που προκύπτουν σε αυτές τις εκφράσεις του!

2. Τα νάζια του

2

Ειδικά σε αυτές τις ηλικίες τα νάζια και τα σκέρτσα που κάνουν τα παιδιά μας είναι υπερβολικά χαριτωμένα! Αποτυπώστε αυτές τις στιγμές για να τις θυμάστε για πάντα!

3. Φωτογραφία με τα αδέρφια

3

Όσο δύσκολο κι αν είναι να βάλετε όλα τα παιδιά να κάτσουν ήσυχα για μια φωτογραφία, μην το παραλείπετε! Είναι αναμνήσεις που θα μείνουν για μια ζωή!

4. Φωτογραφία την ώρα του παιχνιδιού

4

Ακόμα και μέσα σε ένα μήνα το παιχνίδι του παιδιού αλλάζει. Φωτογραφίζοντας κάθε μήνα την ώρα του παιχνιδιού θα μπορέσετε να παρατηρήσετε την ανάπτυξη του παιδιού σας!

5. Η ώρα του μπάνιου! 

5

Μοιάζει τόσο χαριτωμένο και ήσυχο μέσα στην μπανιέρα ανάμεσα στις μπουρμπουλήθρες! Μην χάσετε την ευκαιρία να το φωτογραφίζετε κάθε μήνα!

6. Το καθαρό μωράκι

6

Η στιγμή μετά το μπάνιο είναι στιγμή απίστευτης ηρεμίας! Μην ξεχάσετε να την κρατήσετε για πάντα σε μια φωτογραφία!

7. Το αγαπημένο του παιχνίδι

7

Πολλά παιδιά έχουν αγαπημένα παιχνίδια χωρίς τα οποία δεν μπορούν! Είναι σημαντικό να υπάρχουν φωτογραφίες τους με αυτά και ειδικά σε περιπτώσεις που ανα περιόδους αλλάζουν το αγαπημένο παιχνίδι.

8. Ένα καινούριο κόλπο

8

Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα μαθαίνουν τα παιδιά! Με τι πιάστηκε το μικρό σας αυτήν την περίοδο; Να μάθει να χτίζει κάστρα με τα τουβλάκια του; Να μάθει λίγες νότες στην κιθάρα; Ίσως μαθήματα ζωγραφικής; Μην ξεχάσετε να το φωτογραφίσετε!

9. Φωτογραφία με τη μαμά

9

Συνήθως η μαμάδες είμαστε αυτές που πιάνουμε τη φωτογραφική και ξεκινάμε να αποτυπώνουμε τις στιγμές στο χαρτί. Αυτό όμως πρέπει να αλλάξει! Να θυμάστε οτι δεν θέλετε να μεγαλώσει το παιδί σας και να έχετε ελάχιστες φωτογραφίες μαζί του!

10.Φωτογραφία με τον μπαμπά

10

Μην ξεχνάτε τους μπαμπάδες! Είναι εξίσου σημαντικοί και θέλουν όσο και εμείς να έχουν αναμνήσεις απο την παιδική ηλικία των παιδιών τους! Αφήστε τον λίγο χρόνο με το παιδί, πιάστε την φωτογραφική μηχανή και ξεκινήστε!

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν 5 λαστιχάκια ώστε να μην βάζετε τις φωνές στο παιδί σας!

5 πράγματα που όλες οι έγκυες θεωρούν σημαντικά πριν γεννήσουν, αλλά τελικά δεν είναι!

Ένα εκπληκτικό βίντεο που ευαισθητοποιεί τους γονείς στην παροχή πρώτων βοηθειών!