Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018

κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά

Η αρχή του έτους αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε μια ανανέωση στα μαλλιάσας. Πέρα λοιπόν από την επιλογή διαφορετικών χτενισμάτων, μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018.

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Disneyland για ΟΛΗ την οικογένεια και πολλά φανταστικά δώρα

[babyPostAd]Τα χρώματα μαλλιών 2018 έχουν μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων από πολύ ανοιχτές μέχρι σκούρες. Επιλέξτε να βάψετε τα μαλλιά σας ένα υπέροχο ξανθό, nude ή χρυσό! Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε στα καστανά μαλλιά μια εντυπωσιακή όψη επιλέγοντας μια σοκολατί μωβ απόχρωση ή προσθέτοντας απαλές χρυσές ανταύγειες στα κατά τα άλλα καστανά μαλλιά σας.

Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο για να ανανεωθείτε.

Bleach-Toned

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (5)

Μπορεί το να πετύχει κανείς τον πλήρη αποχρωματισμό των μαλλιών του να είναι πολύ δύσκολο, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018.

Baby Blonde

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (9)

Το συγκεκριμένο ξανθό έχει μια απαλή – φωτεινή απόχρωση και κάνει την απόλυτη αντίθεση με την σκούρα γκαρνταρόμπα του Χειμώνα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δείχνει εξίσου έντονο δίπλα στους πιο παλ χειμερινούς συνδυασμούς. Δοκιμάστε λοιπόν το baby blonde, ένα από τα χρώματα μαλλιών 2018.

Nude αποχρώσεις μαλλιών

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για 2018 (8)

Το απαλό και γεμάτο φυσικότητα αποτέλεσμα αυτών των αποχρώσεων είναι ιδανικό για να κάνει τον τόνο της επιδερμίδας σας να δείχνει εκθαμβωτικός. Επιλέγοντας μια από τις nude αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 θα κάνετε την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή.

Golden Ombré

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (2)

Επιλέξτε ένα σαγηνευτικό ombre look δημιουργώντας μια διαβάθμιση από μια σκουρότερη απόχρωση στην κορυφή του κεφαλιού που καταλήγει σε χρυσές άκρες.

Blondz

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (10)

Το Blondz είναι μια από τις αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 που κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Πρόκειται για έναν συνδυασμό ξανθού και μπρονζέ χρώματος στα μαλλιά που οδηγεί σε ένα εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Bronde

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (13)

Το Bronde είναι ένας μοναδικός συνδυασμός καστανού με ξανθό που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Το αποτέλεσμα θυμίζει το άγγιγμα του ήλιου στα φυσικά μαλλιά.

Tiger Eye

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (6)

Μια ακόμη από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 που γλυκαίνει κάθε πρόσωπο και κάνει κάθε γυναίκα εκθαμβωτική είναι το Tiger Eye. Πρόκειται για τον συνδυασμό αποχρώσεων όπως μελί, κεχριμπάρι και απαλό καστανό με την τεχνική του balayage. Ένα επίσης θετικό στοιχείο της συγκεκριμένης βαφής μαλλιών είναι πως ακόμη κι αν η ρίζα σας μακρύνει, δεν θα πρέπει να αγχώνεστε για την έντονη αντίθεση μεταξύ σκούρων ριζών και ανοιχτόχρωμου χρώματος μαλλιών. Αν και όπως έχουμε πει ήδη οι σκούρες ρίζες αποτελούν μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017.

Σοκολατί μωβ

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (7)

Συνδυάστε τις αποχρώσεις του καστανού με αυτές του μωβ και δημιουργήστε υπέροχα σοκολατί μωβ μαλλιά. Μπορεί ως όνομα να σας ακούγεται ιδιαίτερο και extreme, αλλά η πραγματική απόχρωση που προκύπτει μπορεί να είναι από εντελώς φυσική, μέχρι αρκετά περίεργη. Επιλέξτε το πόσο έντονο μωβ θέλετε να έχει η δική σας σοκολατί μωβ απόχρωση μαλλιών και δημιουργήστε τη.

Driftwood Lights

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (12)

Αν έχετε σκούρα καστανά μαλλιά μπορείτε να τους χαρίσετε υπέροχη λάμψη και φωτεινότητα με απαλές ανταύγειες σε αποχρώσεις του χρυσού. Το διακριτικό άγγιγμα των χρυσών ανταυγειών μπορεί να κάνει το χρώμα των μαλλιών σας άκρως εντυπωσιακό.

Strawberry Rose, Blonde ή gold

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (11)

Όπως κι αν αποκαλέσετε την συγκεκριμένη απόχρωση μαλλιών το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το strawberry blonde είναι η βαφή που θα αποτελέσει μια ακόμη από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018. Πρόκειται για τον συνδυασμό κόκκινου με ξανθές ανταύγειες, που δίνουν ένα ροζ απαλό ή και πιο έντονο αποτέλεσμα. Το πόσο έντονο θα είναι το χρώμα εξαρτάται καθαρά από τον συνδυασμό που θα επιλέξετε και φυσικά το γούστο σας.

Burnt Orange

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (4)

Ένα μέρος της Burnt Orange απόχρωσης στα μαλλιά αποτελείται από πορτοκαλί και το άλλο από κόκκινο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και έντονο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε και πάλι να δημιουργήσετε διαφορετικές αποχρώσεις επιλέγοντας ποιο από τα δυο χρώματα θα επικρατήσει.

Salt and Pepper

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018 (3)

Η Salt and Pepper, γνωστή και ως ασπρόμαυρη απόχρωση, είναι αρκετά ιδιαίτερη. Συνδυάζει το λευκό και το μαύρο χρώμα στα μαλλιά και δίνει ένα γκρι αποτέλεσμα. Αν είστε από τις τολμηρές, δοκιμάστε να κάνετε αυτή τη βαφή για το 2018 και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Πηγή:   beautetinkyriaki.gr