Κερδίστε συμμετοχή στο εργαστήρι ζωγραφικής του ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου αρχήΖΩ

Διαγωνισμός από το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο αρχήΖΩ με την υποστήριξη του babyradio

2 παιδιά θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους για ένα μήνα στο εργαστήρι ζωγραφικής του ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου αρχήΖΩ

Το εργαστήρι του αρχηΖΩ

Το εικαστικό εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά 6-11 ετών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των εικαστικών τεχνών. Μέσα από τη ζωγραφική, τις κατασκευές, την εικονογράφηση και τα κόμιξ τα παιδιά εκφράζονται, καλλιεργώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους ενώ παράλληλα διασκεδάζουν. Μαθαίνουν διαφορετικές τεχνικές και τεχνοτροπίες χρησιμοποιώντας πληθώρα υλικών και μέσα από πρακτικές εφαρμογές και οπτικοακουστικά μέσα γνωρίζουν την ιστορία σημαντικών καλλιτεχνών.

Έναρξη Παρασκευή 4/10/2019 και κάθε Παρασκευή στις 19:15.

Διάρκεια 60′

Για πληροφορίες σχετικά με το εργαστήρι καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα. 2114014768, 6937654889 όπως και στα arxizo.gr ή kentro.arxizo@gmail.com

Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 84, Ηλιούπολη

Διαδικασία και όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

Η διαδικασία συμμετοχής έχει ως εξής:

  • Στείλτε μας μία καλοκαιρινή ζωγραφιά του παιδιού σας στο email: kentro.arxizo@gmail.com
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Στις 28/9/2019 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους για ένα μήνα στο εργαστήρι.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου αρχήΖΩ στο facebook κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail.

Ο Δάσκαλος ζωγραφικής μας

O Δημήτρης Καραντινόπουλος σπούδασε ζωγραφική, multimedia και παιδαγωγικά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών απ’ όπου και αποφοίτησε με άριστα. Πήρε το Master του στο Graphic Design από το University of the Arts London, με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφίων, καθώς και το βραβέιο ΕΚΟ για αριστούχους φοιτητές Καλών Τεχνών.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες και τη διαφοροποιημένη διδασκαλία. Έκανε residency στο HISK Academie in Antwerp, Belgium με θέμα την Τέχνη σε δημόσιο χώρο. Συμμετείχε στο τρίμηνο workshop “Flesh” με θέμα την Video Art στην ΑΣΚΤ και στο εξάμηνο workshop “H κατασκευή του μέσου ανθρώπου» στο Bios και έχει παρουσιάσει εργασία του στα πλαίσια της έκθεσης VideoArt του Εθνικού Μουσείου Σύχρονης Τέχνης.

Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις και φεστιβάλ σε Ελλάδα, Αγγλία, Σκωτία, Ισπανία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.Έχει δουλέψει σε παραγωγές για το Εθνικό Θέατρο, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης , το Θέτρο Από Κοινού, το Θέατρο Χυτήριο. Συνεργάζεται ως γραφίστας σε εκδοτικό οίκο και έχει εικονογραφήσει τρία παιδικά βιβλία.

Έχει δουλέψει σε ομάδες εικαστικών για παιδιά με ειδικές ανάγκες, και έχει συνδιοργανώσει παιδικό καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριο-τήτων. Διδάσκει εικαστικά στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εργάζεται ως καθηγητής ζωγραφικής σε σχολές και εργαστήρια τέχνης για παιδιά και ενήλικες, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τη μελέτη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες

* Το babyradio δεν σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτόν το διαγωνισμό, υποστηρίζουμε όμως τις δράσεις του κέντρου αρχήΖΩ.
×

Όροι Συμμετοχής

Κλείσιμο

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Ο διαγωνισμός αυτός έχει ολοκληρωθεί