28ο Τζάμπολ αγάπης

Μίας αγωνιστικής παρουσίας χωρίς σκοπιμότητες στο σκορ, χωρίς ηττημένους, σε τρεις μπασκέτες και με όλα τα παιδιά νικητές ως μέλη μίας κοινής ομάδας.

Το μήνυμα του κ Γιάννη Τσουμπρή το λάβαμε μέσω του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης και είναι σημαντικό. Πρόκειται για την ουσία του «Τζάμπολ Αγάπης», μιας δράσης που εστιάζει στην κοινή αγωνιστική παρουσία των παιδιών της τυπικής εκπαίδευσης, με τα παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης. Μίας αγωνιστικής παρουσίας χωρίς σκοπιμότητες στο σκορ, χωρίς ηττημένους, σε τρεις μπασκέτες και με όλα τα παιδιά νικητές ως μέλη μίας κοινής ομάδας.

Τρία χρόνια τώρα, το Τζάμπολ Αγάπης «αγκαλιάστηκε» από ομάδες, σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, οικογένειες, εκπαιδευτικούς, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες του μπάσκετ, εθελοντές, φορείς της καλαθοσφαίρισης.

Αγαπητοί γονείς,

Είμαι ο Γιάννης Τσουμπρής, πατέρας παιδιού με αυτισμό.

Ξεκίνησα από το 2016 το πρόγραμμα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης». Στα παιχνίδια αυτά, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ακαδημιών καλαθοσφαίρισης, συνεργάζονται με τα παιδιά των ειδικών σχολείων. Η διαμόρφωση του παιχνιδιού αποσκοπεί στην συνεργασία, για να έρθουν πιο κοντά, μέσα από το μπάσκετ, όλα τα παιδιά.

Το παιχνίδι διαρκεί περίπου 45 λεπτά και σε αυτό το χρονικό διάστημα, τα παιδιά μας πετυχαίνουν τα δικά τους καλάθια. Παίρνουν το δικό μας χειροκρότημα και το μετατρέπουν σε χαμόγελο ικανοποίησης.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Καλλιθέας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη (κοντά στο πάρκο Νιάρχος) θα πραγματοποιηθεί το 28ο παιχνίδι του Τζάμπολ Αγάπης αποκλειστικά για κορίτσια. Οικοδέσποινες θα είναι οι νεαρές αθλήτριες των ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. (Ώρα 8 με 9 το απόγευμα)

Περιμένω με χαρά να σας δω στο γήπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες: tzampolagapis.gr

View this post on Instagram

A post shared by jumpball_agapis (@jumpball_agapis) on