34 Υπέροχα γυναικεία κοντά κουρέματα για μοναδικό στυλ!

κοντά κουρέματα

Το κοντό μαλλί, μπορεί να είναι εξίσου μοναδικό και sέξι με το μακρύ χωρίς να χρειάζεται πολύ χρόνο για να το χτενίσεις ή περιποιηθείς. Θα σου δείξω μερικά από τα πιο όμορφα γυναικεία κοντά κουρέματα, για να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα και να αναδείξεις το στυλ σου με μοναδικό τρόπο.

Είτε έχεις λεπτή τρίχα, είτε σου αρέσει το κοντό μήκος στα μαλλιά, αυτό το κούρεμα είναι τέλειο για κάθε γυναίκα, αφού μπορεί να κολακέψει το γυναικείο πρόσωπο και παράλληλα να σου προσδώσει ένα μοντέρνο και ακαταμάχητο ύφος.

34 Φανταστικά γυναικεία κοντά κουρέματα για να διαλέξεις

Αγορέ

Το αγορέ μαλλί είναι εξαιρετικά εύκολο στην συντήρησή του και μπορεί να κολακέψει ένα πρόσωπο ανάλογα το μάκρος και το κούρεμά του. Για στρόγγυλο πρόσωπο επίλεξε ένα κοντό κούρεμα με μύτες μπροστά στο πρόσωπο, ενώ για μακρόστενο μπορείς να τα κουρέψεις έτσι ώστε να έχεις λίγο μάκρος στο κούτελο. Στο τετράγωνο πρόσωπο προσπάθησε να έχεις όγκο και μάκρος ψηλά. Όλα είναι εντυπωσιακά και άκρως στιλάτα κουρέματα που το καλοκαίρι θα χαίρεσαι να έχεις.

Κοντό κούρεμα με φράντζα

Η φράντζα στο κοντό μαλλί αναδεικνύει καλύτερα το κούρεμα και γλυκαίνει το πρόσωπο. Είναι ιδανική για εσένα που έχεις γωνίες στο πρόσωπο ή για κάποια που θέλει ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο στυλ στα μαλλιά της.

Ξυρισμένα κοντά κουρέματα

Το ξύρισμα στο πλάι χαρίζει ένα μοναδικό attitude που πολλοί αγαπάνε. Είτε επιλέξεις ένα αγορέ κούρεμα, είτε ένα κοντό με μύτες και λίγο μάκρος, το ξύρισμα θα σου προσδώσει ένταση και μοναδικό στυλ.

Τα γυναικεία κοντά κουρέματα, σου προσφέρουν άνεση και γοητεία και σίγουρα μπορείς να βρεις αυτό που θα απογειώσει το δικό σου προσωπικό στυλ. Αν σου αρέσει το μάκρος, δεν χρειάζεται να το αποχωριστείς, αφού μπορείς να κάνεις ένα κοντό καρέ με ξύρισμα ή ένα αγορέ με φράντζα και μύτες. Όλα είναι εντυπωσιακά και ιδιαίτερα.