4 τρικ για να χάνετε κιλά όσο κοιμάστε!

4 τρικ για να χάνετε κιλά όσο κοιμάστε!

χάνετε κιλά όσο κοιμάστε!

Έχετε ακούσει τη φράση «κοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει»; Αυτό ακριβώς! Μην σας φαίνεται απίστευτο. Διαβάστε τα 4 τρικ για να χάνετε κιλά όσο κοιμάστε και θα το πιστέψετε.

Φέτος στις διακοπές σας αποφασίσατε να διακόψετε και από… την προσπάθεια της δίαιτας; Όλα καλά. Αν σας κουράζει, πράξατε το σωστό. Μην μας πείτε όμως ότι δεν θέλετε να μάθετε με ποια τρικ μπορείτε να χάνετε κιλά με τον ύπνο, ε;

1. Απόλυτο σκοτάδι:

Κλείστε τα φώτα, τα φωτάκια, τα λαμπάκια, και οτιδήποτε βγάζει φως στο σπίτι, στο εξοχικό ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Έτσι θα βοηθήσετε το σώμα σας να παράξει μελατονίνη η οποία και θα σας κάνει να νυστάξετε (εάν δεν είστε ήδη πτώμα) ενώ θα σας βοηθήσει και στο κάψιμο θερμίδων.

2. Τέρμα η τεχνολογία:

Βάλτε για ύπνο και τα κινητά και τα tablets. Αρκετά κουράστηκαν και αυτά όλη μέρα, έτσι δεν είναι;

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ το blue light των οθονών εμποδίζει την παραγωγή μελατονίνης με αποτέλεσμα να παρακωλύεται ο μεταβολισμός σας.

3. Μην πέφτετε με άδειο στομάχι:

Δεν θα σας προτείνουμε να φάτε δύο πιτόγυρα. Όχι. Μπορείτε όμως να πιείτε ένα shake πρωτεϊνης.

Θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών και, ξέρετε, όσο πιο πολλή μυική ομάδα έχετε, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε όσο κοιμάστε.

4. Χορτάστε τον ύπνο σας:

Διακοπές είστε, πότε θα κοιμηθείτε σαν άνθρωποι;

Οι συνιστώμενες ώρες ύπνου σύμφωνα με τη Mayo Clinic είναι 7-8. Μην υπερβάλλετε με τον ελάχιστο ύπνο αλλά μην το παρακάνετε κιόλας. Θέλει ένα μέτρο- χα, όπως όλα.

Και να γνωρίζετε ότι η έλλειψη ύπνου κάνει τα λιποκύτταρά σας πιο ευαίσθητα στην ινσουλίνη, η οποία σχετίζεται άμεσα με την παχυσαρκία.

Η τύχη σας δουλεύει, σίγουρα, αλλά δεν θέλει και μια χείρα βοηθείας;

Πηγή: mytwins.gr

Διαβάστε ακόμη:

Δίαιτα Εxpress: Χάστε 5 Κιλά Πριν Βγείτε στην Παραλία

Δίαιτα για νέες μητέρες: Χάστε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Αυτός είναι ο τρόπος να χάσεις μέχρι 8 κιλά σε 1 μήνα!