5 λόγοι που τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα!

5 λόγοι που τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα!

λατρεύουν τα Χριστούγεννα

Όλα τα παιδάκια περιμένουν πώς και πώς τις γιορτές και αυτό συμβαίνει για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Δείτε τους κυριότερους:

Τα 5 +1 must do’s για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας

  • [babyPostAd]Όσο οι μέρες πλησιάζουν προς τις γιορτές, όλα τα παιδιά μετρούν αντίστροφα για να σταματήσουν τα σχολεία. Ευκαιρία για διακοπές και ανεμελιά!
  • Στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, έχουν την πολυτέλεια να παίζουν με τις ώρες, να βλέπουν κατ’εξαίρεση περισσότερη τηλεόραση και γενικά να καταπιάνονται μαζικά με δραστηριότητες που τον υπόλοιπο καιρό δεν μπορούν τόσο.
  • Ενδεχομένως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκδρομή στο χωριό, άρα αλλαγή παραστάσεων και παιχνίδι με άλλα παιδάκια που έχουν να συναντήσουν μεγάλο διάστημα.
  • Φυσικά μόνο απαρατήρητο δεν τους περνάει το γεγονός ότι μπορούν να απολαύσουν γλυκά και φαγητά που κάνουν την εμφάνισή τους αυτές τις μέρες.
  • Τελευταίος και ίσως ο πιο σημαντικός λόγος που στα παιδιά αρέσουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι τα δώρα που περιμένουν να τους φέρει ο Άγιος Βασίλης και οι συγγενείς που θα τους επισκεφθούν στο σπίτι. Δε βλέπουν την ώρα να ξετυλίξουν τα εντυπωσιακά περιτυλίγματα των δώρων και να πάρουν στα χέρια τους κάτι που λαχταρούν!

Πηγή: mother.gr

Διαβάστε ακόμη:

Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά… (βίντεο)

Άρρωστα παιδιά «δραπετεύουν» από το νοσοκομείο σε μια εκπληκτική φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη!

Το μόνο που θέλω γι’ αυτά τα Χριστούγεννα είναι ένα μωρό…