5 Πράγματα που Γνωρίζουμε για το Βασιλικό Βρεφικό Δωμάτιο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton

5 Πράγματα που Γνωρίζουμε για το Βασιλικό Βρεφικό Δωμάτιο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Βασιλικό Βρεφικό Δωμάτιο

Από τη στιγμή που διέρρευσε η πληροφορία πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περίμεναν το τρίτο τους παιδί, το ζευγάρι δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον… βασιλικό απόγονο. Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμα το όνομά του, ωστόσο – δεδομένου ότι πρόκειται για το δεύτερο αγοράκι τους – μπορούμε να προβλέψουμε κάποια πράγματα με σιγουριά σχετικά με το βρεφικό του δωμάτιο.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd] Θα κινηθεί σε ουδέτερα χρώματα Αν σκεφτούμε πως ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte είχαν πάνω κάτω δωμάτια στα ίδια χρώματα, τότε βάζουμε στοίχημα πως και το βρεφικό δωμάτιο του νέου απογόνου θα κινείται στις ίδιες αποχρώσεις: κυρίως σε αποχρώσεις του λευκού και του κρεμ με μερικές θαλασσί πινελιές.

βασιλικό βρεφικό δωμάτιο

Το δωμάτιο θα κινείται στις ίδιες αποχρώσεις με τα δύο προηγούμενα.

Σε 5 χρόνια θα είναι ακόμα μοντέρνο Με μητέρα την Kate Middleton δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Η Δούκισσα των παστέλ και των κομψών φορεμάτων δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιμεληθεί το στυλ του δωματίου. Άλλωστε το διακοσμητικό της στυλ μοιάζει πολύ με το στυλ των ρούχων της: είναι απλό, πολύ κλασσικό και ταυτόχρονα πολύ μοντέρνο.

βασιλικό βρεφικό δωμάτιο

Η Δούκισσα των κομψών φορεμάτων δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιμεληθεί το στυλ του δωματίου.

Θα υπάρχει πολύ λευκό μπαμπού Πριν από τη γέννηση του πρώτου της γιου κυκλοφόρησε ένα στιγμιότυπο με την Kate Middleton να αγοράζει ένα λευκό καλάθι από μπαμπού για να κοιμάται το μωρό. Με τη γέννηση της κόρης της, η Δούκισσα φωτογραφήθηκε καθισμένη σε μια μικροσκοπική λευκή καρέκλα από μπαμπού. Το λευκό μπαμπού ταιριάζει ιδιαίτερα με το στυλ της και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι… θα το ξαναδούμε στο βρεφικό δωμάτιο του βασιλικού απογόνου.

βασιλικό βρεφικό δωμάτιο

Το λευκό μπαμπού ταιριάζει ιδιαίτερα με το στυλ της Kate και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι… θα το ξαναδούμε.

Θα δούμε αξεσουάρ από την Blue Almonds Πρόκειται για αγγλική εταιρεία με βρεφικά είδη και κατά πως φαίνεται είναι η αγαπημένη της Middleton. Το λευκό καλάθι από μπαμπού που αναφέραμε πιο πάνω ήταν της Blue Almonds και η Δούκισσα «πιάστηκε» να ψωνίζει εκεί στο παρελθόν με τη μητέρα της πάνω από μία φορές.

βασιλικό βρεφικό δωμάτιο

Η Δούκισσα «πιάστηκε» να ψωνίζει εκεί στο παρελθόν με τη μητέρα της.

Η κουβερτούλα του μωρού θα έχει γιρλάντες Η γνωστή εμμονή της Middleton με το κλασσικό – χωρίς ποτέ να φαίνεται ξεπερασμένο ή εκτός μόδας – βρίσκει εφαρμογή και στις κουβερτούλες των μωρών. Το είδαμε άλλωστε και στα δύο προηγούμενα παιδιά της σε δημόσιες εμφανίσεις, όπου και οι δύο κουβέρτες είχαν γιρλάντες. Βάζουμε στοίχημα ότι το ίδιο θα γίνει και στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του 3ου της παιδιού!

βασιλικό βρεφικό δωμάτιο

Και οι δύο κουβέρτες είχαν γιρλάντες.

Πηγή:    spirossoulis.com