50 εντυπωσιακά χτενίσματα για βάπτιση σε μακριά μαλλιά, καρέ ή κοντά

Αποφύγετε τις υπερβολές και να συνδυάσετε το ύφος του χτενίσματος με το ντύσιμο για βάπτιση που θα επιλέξετε.

χτενίσματα για βάπτιση

Η εποχή με τις περισσότερες βαπτίσεις έφτασε και ήρθε η ώρα να πάρετε ιδέες για το πως να φτιάξετε τα μαλλιά σας. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για εντυπωσιακά χτενίσματα για βάπτιση το πρωί, αλλά και το απόγευμα, τόσο για μαμά και νονά, όσο και για καλεσμένη.

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε υπόψιν σας είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και να συνδυάσετε το ύφος του χτενίσματος με το ντύσιμο για βάπτιση που θα επιλέξετε. Σε αντίθεση με τα χτενίσματα για γάμο, τα χτενίσματα για βάπτιση και ειδικά για πρωί είναι πιο απλά, αλλά εξίσου εντυπωσιακά.

Αποφύγετε λοιπόν τους περίτεχνους και βαριούς κότσους και επιλέξτε ανάλαφρα χτενίσματα με μπούκλες, πλεξούδες, αλογοουρές ή απλούς κότσους.

Ακολουθεί μια συλλογή από φωτογραφίες με εντυπωσιακά, νεανικά και απλά χτενίσματα για βάπτιση ως καλεσμένη, μαμά ή νονά ώστε να πάρετε ιδέες. Επίσης, ανακαλύψτε τρόπους για να πιάσετε τα μαλλιά ενός κοριτσιού σε μια βάπτιση, μέσα από προτάσεις για παιδικά χτενίσματα.

Χτενίσματα για βάπτιση σε κοντά μαλλιά:

Αν έχετε κάνει ένα γυναικείο κούρεμα αγορίστικο, τότε οι επιλογές στα χτενίσματα για βάπτιση που μπορείτε να κάνετε είναι λιγάκι περιορισμένες.

Πέρα από το να τα χτενίσετε όπως κάνετε καθημερινά, σε μπούκλες ή ίσια, δημιουργώντας ένα κομψό και όμορφο χτένισμα με όγκο, μπορείτε να παίξετε με τις πλεξούδες, αν βέβαια το μήκος των μαλλιών σας το επιτρέπει. Δοκιμάστε λοιπόν να πιάσετε την φράντζα σας ψηλά με μια ή περισσότερες πλεξούδες, είτε να τα στολίσετε χρησιμοποιώντας αξεσουάρ μαλλιών.

► Ανακαλύψτε τα αξεσουάρ μαλλιών που μπορείτε να επιλέξετε προκειμένου να κάνετε εντυπωσιακά χτενίσματα για κοντά μαλλιά σε μια βάπτιση ως νονά, μαμά ή καλεσμένη

Σε περίπτωση όμως που το κούρεμα σας είναι απλά κοντό, υπάρχουν πολλές επιλογές με μοντέρνα και όμορφα χτενίσματα για καρέ μαλλιά για βάπτιση. Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε να κάνετε ένα χτένισμα με μπούκλες ή με ίσια μαλλιά. Στη συνέχεια, αναλογιστείτε το ύφος του ντυσίματος που θα κάνετε και επιλέξτε ανάμεσα σε μαλλιά κάτω ή πιασμένα ψηλά.

Δοκιμάστε να κάνετε χτενίσματα για βάπτιση με μπούκλες και ένα χαλαρό πιάσιμο της φράντζας με μια πλεξούδα ή απλά να κάνετε μια πλεξούδα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά να πέφτουν ανέμελα ίσια, κυματιστά ή με μπούκλες κάτω.

Υπέροχη ιδέα αποτελούν και τα χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω με όγκο ή ανάλαφρες μπούκλες. Εξίσου όμως εντυπωσιακή είναι και η επιλογή μιας πλεξούδας καταρράκτη.

Αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις με χτενίσματα για κοντά μαλλιά σε μια βάπτιση. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ανακαλύψτε περισσότερες.

Χτενίσματα σε μεσαία μαλλιά για βάπτιση:

Για τα μαλλιά μεσαίου μήκους, τύπου μακρύ καρέ που φτάνουν μέχρι τον ώμο, οι επιλογές είναι περισσότερες. Το μήκος τους είναι ιδανικό για να πιαστούν ψηλά, αλλά και για να αφεθούν κάτω.

Δημιουργήστε χτενίσματα για βάπτιση με μπούκλες ή ίσια μαλλιά σε κότσους, σινιόν, αλλά και πλεξούδες και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Πιάστε απλά την φράντζα σας με ένα περίτεχνο τρόπο, πχ μια απλή ή διπλή ολλανδική πλεξούδα και αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες. Εναλλακτικά δοκιμάστε μια πλεξούδα στέκα ή ένα topdo με μια ογκώδη πλεξούδα στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Δημιουργήστε επίσης εντυπωσιακά και ρομαντικά twisted χτενίσματα για βάπτιση σε half up style ή χαμηλούς κότσους.

Προσοχή όμως μην κάνετε υπερβολές, διότι όπως είπαμε τα χτενίσματα για βάπτιση πρωί, αλλά και απόγευμα θα πρέπει να είναι πιο ανάλαφρα, αλλά εξίσου εντυπωσιακά.

Οι φωτογραφίες με τα χτενίσματα για μεσαίου μήκους μαλλιά που ακολουθούν θα σας δώσουν μια έμπνευση.

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά σε βάπτιση:

Τα μακριά μαλλιά δίνουν την ευκαιρία για μεγαλύτερη ποικιλία χτενισμάτων σε μια νονά, μαμά ή καλεσμένη σε βάπτιση.

Από την απλή και ανάλαφρη αλογοουρά ή πλεξούδα σε κομψό ή boho στυλ, μέχρι τους εντυπωσιακούς κότσους με μπούκλες και τα updo με πλεξούδα στεφάνι οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει και φτιάξτε όμορφα, νεανικά και μοντέρνα χτενίσματα για βάπτιση, χωρίς να κάνετε όμως υπερβολές. Το ύφος του χτενίσματος που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι απλό και ανάλαφρο, όχι κάτι βαρύ και υπερβολικό.

Δημιουργήστε διαφορετικού τύπου μπούκλες, όπως είναι οι ανάλαφρες, κυματιστές, καλοστημένες, αλλά και οι vang. Αφήστε τις κάτω ή πιάστε τις ψηλά σε έναν όμορφο κότσο και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερες προτάσεις με χτενίσματα για μακριά μαλλιά σε μια βάπτιση, μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν.

Παιδικά χτενίσματα για βάπτιση:

Επειδή σε μια βάπτιση δεν είναι καλεσμένες μόνο γυναίκες, αλλά και κορίτσια, και αυτά με την σειρά τους θέλουν ένα όμορφο παιδικό χτένισμα.

Εντυπωσιακά χτενίσματα για παιδιά σε μια βάπτιση μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα σε κάθε μήκος μαλλιών, είτε στο κομμωτήριο ή στο σπίτι. Τα κοτσιδάκια, οι πλεξούδες, οι κότσοι και οι μπούκλες είναι μερικές από τις πιο αγαπημένες επιλογές των κοριτσιών.

Δείτε μια συλλογή με φωτογραφίες από παιδικά χτενίσματα για βάπτιση και πάρτε ιδέες.