6 ανόητα πράγματα που οι άνθρωποι λένε στις έγκυες γυναίκες!

6 ανόητα πράγματα που οι άνθρωποι λένε στις έγκυες γυναίκες!

έγκυες γυναίκες

Οι έγκυες γυναίκες έχουν μια τάση να έλκουν αδιάκριτους ανθρώπους, οι οποίοι και κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις… Πέρα από το κλασσικό χάιδεμα της κοιλιάς (που σε μερικές γυναίκες αρέσει, ενώ άλλες το μισούν), δείτε 6 πράγματα που κάθε έγκυος θα ακούσει κατά τη διάρκεια των 9 μηνών!

[babyPostAd]Είσαι σίγουρη οτι δεν έχεις δίδυμα; 

Δηλαδή πώς το βλέπεις; Αν είχα δίδυμα δεν θα το ήξερα; Αποτελεί μια από τις πλέον ανάρμοστες ερωτήσεις… Πρέπει να ξέρετε οτι οι πιθανότητες να έχει μια γυναίκα δίδυμα είναι πολύ λιγότερες από το να έχει 1 μωρό. Επομένως με αυτην την ερώτηση το μόνο που καταφέρνετε είναι να της χαλάτε την ψυχολογία!

Wow, μοιάζεις έτοιμη να σκάσεις!

Μια έγκυος γυναίκα όχι μόνο δεν χρειάζεται να ακούει το πόσο τεράστια είναι η κοιλιά της, αλλά σίγουρα δεν θέλει να φαντάζεται αυτήν την τεράστια κοιλιά να “σκάει” ενώ είναι στο μήνα της.

Γιατί μάθατε το φύλο; Είναι τόσο λίγες οι εκπλήξεις που έχουν μείνει σε αυτή τη ζωή…

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν να μάθουν το φύλο του μωρού για να προετοιμάσουν τα ρουχαλάκια, το δωμάτιο και όλα τα υπόλοιπα υπάρχοντα του μωρού τους. Επίσης είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουν να προετοιμάζουν τους γονείς σχετικά με το όνομα του μωρού, το οποίο και φυσικά εάν δεν ξέρουν το φύλο δεν μπορούν να το αποφασίσουν! Γι αυτό!

Γιατί δεν μάθατε το φύλο; Δεν σας ενδιαφέρει;

Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ξέρουν! Προτιμούν να περάσουν 9 μήνες όπου φαντάζονται σκηνικά και με τα δύο φύλα και ανυπομονούν για την έκπληξη όταν ο γιατρός τους πει “λοιπόν είναι…!”

Επιτρέπεται να το πίνεις / τρως αυτό;

Μόλις μια γυναίκα μένει έγκυος, ξαφνικά πρέπει να κόψει πολλά πράγματα από αυτά που συνήθιζε να απολαμβάνει. Επίσης, ως ευσυνείδητη μέλλουσα μαμά ξέρει ακριβώς και πόσους καφέδες έχει πιεί και από που θα επιλέξει να παραγγείλει το σούσι της. Οπότε μην την ενοχλείτε και αφήστε την να πιει τον καφέ της με την ησυχία της…

Κοιμήσου τώρα που μπορείς!

Ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, η έγκυος δυσκολεύεται να κοιμηθεί λόγω της μεγάλης κοιλιάς, των τυχόν δυσφοριών που υπάρχουν αλλά και λόγω των κινήσεων του μωρού. Επίσης, το να της λέτε οτι από την ώρα που θα γεννήσει θα πρέπει να ξεχάσει τον ύπνο μπορεί να την τρομοκρατήσει! Θέλετε κάτι τέτοιο;

Εσάς ποιες φράσεις που ακούγατε σας εκνεύριζαν κατά την εγκυμοσύνη σας;

Για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Το μητρικό γάλα θεράπευσε το γιο της που γεννήθηκε χωρίς καρδιακό παλμό…

Αν αυτές οι φωτογραφίες σας φαίνονται οικείες τότε χρειάζεστε ένα διάλειμμα !

Αυτή η φωτογράφος τοκετών μοιράζεται μαζί μας τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες τοκετού!