6 φανταστικές σχολικές τσάντες

Νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες και οι ετοιμασίες στο φουλ, είτε σχετίζονται με τη ψυχολογική ετοιμασία του παιδιού είτε και στην πρακτική. Και ο καλύτερος τρόπος να καλοδεχτεί ένα παιδί τη νέα χρονιά είναι με μια καινούρια τσάντα. Μοιραζόμαστε μαζί σας τις αγαπημένες μας.

1Μια τσάντα τόσο για την τάξη όσο και για εκδρομές

Φωτογραφία: moustakastoys.gr

Κλασικό ύφος στην τσάντα με δύο κεντρικές θέσεις με θήκη οργάνωσης, μπροστινή τσέπη με θήκη για μικροπράγματα, ενισχυμένη πλάτη με ιμάντες και επένδυση με φόδρα για πιο μεγάλα παιδιά. Δείτε περισσότερα εδώ.

2Μουσική και στυλ για κορίτσια

Φωτογραφία: moustakastoys.gr

Maggie & Bianca Σακίδιο για κορίτσια με στυλ και ύφος από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά. Αυτό και μόνο… τα λέει όλα και ξετρελαίνει τα κορίτσια. Δες περισσότερα εδώ.

3Με ρομαντικό αλλά και ύφος που… φωσφορίζει!

Φωτογραία: plus4u.gr

Μια τσάντα με στυλ ρομαντικό αλλά και εντυπωσιακό στο σκοτάδι όταν οι λεπτομέρειες αναδικνύονται! 3 θήκες με διπλό φερμουάρ, ενισχυμένο χερούλι, πλαϊνές θήκες με φερμουάρ και άλλα χαρακτηριστικά που την κάνουν εξαιρετική επιλογή. Δες περισσότερα εδώ.

4Για groovy τύπους

Φωτογραφία: moustakastoys.gr

Εξαιρετικό το στυλ της τσάντας! Καλή σε χωρητικότητα και διαστάσεις, με 2 κεντρικές θήκες που κλείνουν με καπάκι, 1 μικρότερη μπροστινή θήκη με τσέπες, θήκη παγουριού, ειδική ενισχυμένη θήκη για προστασία και μεταφορά laptop… Τι άλλο να ζητήσεις! Α, έχει και σκληρός ενισχυμένος πάτος για μέγιστη ανθεκτικότητα καλύτερη στήριξη και εύκολο καθάρισμα. Δες περισσότερα εδώ.

5Τσάντα για υψηλές θέσεις μόδας

Φωτογραφία: moustakastoys.gr

Αν και για τα σχολεία που έχουν σκάλες προς τις τάξεις δεν ενδείκνυνται τα σακίδια με trolley, σίγουρα είναι πρακτικά για όσα παιδιά περπατάνε μέχρι το σχολείο. Αυτή η Paul Frank Crown τσάντα δεν είναι μόνο στη μόδα, αλλά είναι και πολύ πρακτική με τις δύο κεντρικές θέσεις και μία επιπλέον μπροστινή με εσωτερική θήκη οργάνωσης. Ο ενισχυμένος μονός μηχανισμός μεταφοράς με 2 θέσεις προσαρμογής και οι ενισχυμένοι ιμάντες πλάτης την λύνει όλα τα προβλήματα μεταφοράς. Δες περισσότερα εδώ.

6Για τους μικρούς ήρωες

Φωτογραφία: moustakastoys.gr

Με θήκη που χωράει laptop 15,6” πλαϊνή θήκη παγουριού, αλλά και χωρητικότητα 30 lt, αυτή η τσάντα σβήνει φωτιές στο σχολείο. Δες περισσότερα εδώ.

Διάβασε ακόμα