60+ εντυπωσιακά χτενίσματα για γάμο ανάλογα με το μήκος στα μαλλιά

χτενίσματα για γάμο

Είστε καλεσμένη ή κουμπάρα σε γάμο και ψάχνετε για το ιδανικό χτένισμα που θα σας κάνει λάμψετε; Οι επιλογές είναι αμέτρητες και τα στυλ χτενίσματος πολλά.

Πρόκειται για χτενίσματα απλά, εύκολα, μοντέρνα, ανάλαφρα, αλλά και πιο περίτεχνα ή κλασσικά σε στυλ που καλύπτουν όλα τα γούστα. Επιλέξτε ανάμεσα σε ανάλαφρες μπούκλες, πλεξούδες, αλογοουρές ή κότσους το χτένισμα για γάμο που ταιριάζει με το ντύσιμο σας και δοκιμάστε το.

Ορισμένα είναι πιο κομψά και καλοχτενισμένα, ενώ άλλα έχουν μια πιο ανάλαφρη διάθεση και boho ύφος. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τα αρχαιοελληνικά χτενίσματα για γάμο. Δείτε μια συλλογή από αρχαιοελληνικά χτενίσματα.

Οι λίστες με τα χτενίσματα για γάμο για κοντά, μεσαία ή μακριά μαλλιά που ακολουθούν θα σας δώσουν πολλές όμορφες ιδέες.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά για γάμο:

Αν έχετε ένα κοντό γυναικείο κούρεμα αγορίστικο ή pixie, τότε οι επιλογές για εντυπωσιακά χτενίσματα για γάμο ως καλεσμένη είναι λίγο περιορισμένες.

Εφόσον το μήκος είναι πολύ μικρό, τότε μπορείτε απλά να τα χτενίσετε με τη βοήθεια τζελ ή πηλού. Αν όμως έχετε έστω και λίγη φράντζα, μπορείτε να παίξετε μαζί της και να την πιάσετε ψηλά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό χτένισμα για καρέ μαλλιά είναι το pull back. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω δίνοντας όγκο στο επάνω μέρος και κάντε δυο μικρές πλεξούδες στα πλάγια.

Υπάρχει βέβαια πάντα και η επιλογή του κότσου ή του updo. Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε μοντέρνα χτενίσματα για γάμο με κότσο ψηλό ή χαμηλό.

Πιάστε για παράδειγμα τα μαλλιά σας επιμελώς ατημέλητα σε έναν χαμηλό κότσο και δώστε όγκο στο επάνω πίσω μέρος. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και μια λεπτή σατέν κορδέλα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια χαλαρή γαλλική πλεξούδα με όγκο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και απλό updo για γάμο. Εναλλακτικά κάντε ένα topdo με ογκώδη πλεξούδα και πιάστε τα υπόλοιπα σε χαμηλό κότσο.

Όλα τα παραπάνω είναι απλά και εύκολα χτενίσματα για γάμο για κοντά μαλλιά. Τα περισσότερα μάλιστα μπορείτε να τα κάνετε ακόμη και μόνη σας στο σπίτι.

Χτενίσματα για μεσαία μαλλιά για γάμο:

Τα χτενίσματα με μπούκλες για γάμο ως καλεσμένη είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των γυναικών. Ακόμη κι αν έχετε μαλλιά μεσαίου μήκους μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό και μοντέρνο χτένισμα για γάμο με μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά.

Οι μπούκλες όμως κάθε μορφής μπορούν να αποτελούν και την βάση για κομψά – μοντέρνα χτενίσματα για γάμο μισά πάνω μισά κάτω. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία εντυπωσιακών κότσων για μαλλιά μέχρι τον ώμο και όχι μόνο.

Όμορφα είναι και τα chic χτενίσματα με αλογοουρά γα γάμο. Πιάστε τα μεσαίου μήκους μαλλιά σας μια χαμηλή αλογοουρά και στολίστε την με δυο πλάγιες πλεξούδες ή με ένα εντυπωσιακό Topdo πλεξούδας.

Οι κότσοι τύπου μπαλαρίνας είναι ακόμη μια από τις πιο σικάτες προτάσεις για χτενίσματα ως καλεσμένη σε γάμο. Πιάστε ψηλά τα μαλλιά σας με ένα μπομπάρι για να δώσετε όγκο και στολίστε τον κότσο με μια λεπτή πλεξούδα στέκα, μια κορδέλα σατέν ή με μια πλεξούδα τριγύρω από τον κότσο.

Εναλλακτικά πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ανάλαφρο και επιμελώς ατημέλητο ψηλό ή χαμηλό updo, είτε σε μια γαλλική πλεξούδα.

Ενδιαφέρουσα επιλογή για χτένισμα καλεσμένης σε γάμο είναι και τα κομψά και καλοχτενισμένα updo.

Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές προτάσεις με νεανικά και ανάλαφρα χτενίσματα για καλεσμένη σε γάμο που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά για γάμο:

Το μακρύ μήκος των μαλλιών δίνει την ευκαιρία για δημιουργικότητα κι έτσι μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά χτενίσματα για γάμο.

Από τα εντυπωσιακά χτενίσματα με αλογοουρά για γάμο, μέχρι τα χτενίσματα με μπούκλες, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Δοκιμάστε κομψές ψηλές αλογοουρές με μπούκλες, καθώς και πιο ανάλαφρα boho χτενίσματα με αλογοουρά για γάμο. Για να κάνετε το χτένισμα σας πιο εντυπωσιακό, συνδυάστε την αλογοουρά με μια λεπτή πλάγια πλεξούδα ή με μια ογκώδη στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της απλής ψηλής αλογοουράς για μακριά ίσια μαλλιά. Πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα για γάμο που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε χτενίσματα για γάμο σε μακριά ίσια μαλλιά με μια πλεξούδα στέκα.

Αν όμως επιλέξετε να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω με πλεξούδες ή twisted δέσιμο.

Εξίσου εντυπωσιακά όμως είναι και τα χτενίσματα με μπούκλες για γάμο στο πλάι. Κάντε αρχικά όλα τα μαλλιά σας ανάλαφρες μπούκλες ή beachy waves και τραβήχτε τα με ένα απλό πιάσιμο, είτε με μια πλεξούδα προς την μία πλευρά.

Αν πάλι ψάχνετε για ένα πιο μοντέρνο ή νεανικό χτένισμα για καλεσμένη ή κουμπάρα σε γάμο, μπορείτε να δοκιμάσετε έναν κότσο ή ένα updo.

Πιάστε λοιπόν πάνω όλα σας τα μαλλιά με ένα ανάλαφρο χτένισμα ή δημιουργήστε chic χτενίσματα για γάμο. Χρησιμοποιήστε μπούκλες και πλεξούδες για να κάνετε το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό, ή ολοκληρώστε το χτένισμα με όμορφα αξεσουάρ μαλλιών. Οι κορδέλες, οι μπαρέτες και οι στέκες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές στα χτενίσματα για γάμο σε μακριά μαλλιά και όχι μόνο.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε ένα από τα παραπάνω μοντέρνα γυναικεία χτενίσματα για γάμο και κλέψτε τις εντυπώσεις τόσο ως κουμπάρα, όσο και ως καλεσμένη στο γάμο.