60 κότσοι για εντυπωσιακά χτενίσματα σε κάθε μήκος μαλλιών (pic+vid)

εντυπωσιακά χτενίσματα

Οι κότσοι αποτελούν ένα από τα είδη χτενίσματος με αμέτρητες παραλλαγές, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε μήκος μαλλιών. Ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι κοντό καρέ, μπορούν να πιαστούν σε υπέροχους κότσους για κάθε ώρα και στιγμή.

Επιλέξτε ανάμεσα σε χτενίσματα με νεανικούς ή μοντέρνους κότσους, είτε σε πιο κλασσικούς ή σινιόν.

Μπορείτε να κάνετε μόνη σας εύκολα χτενίσματα με κότσους που δείχνουν εντυπωσιακά και περίτεχνα ή να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Όπως και να ‘χει, τα παρακάτω χτενίσματα κότσοι καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες!

Νυφικά χτενίσματα κότσοι:

Επιλέξτε ανάμεσα σε ανάλαφρα χτενίσματα με κότσους χαμηλούς και μπούκλες ή έναν πιο καλοσχηματισμένο ψηλό κότσο μπαλαρίνας σε συνδυασμό με μια πλεξούδα. Εναλλακτικά δοκιμάστε έναν χαμηλό κότσο με πλεξούδα είτε έναν νυφικό κότσο σινιόν και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Κότσοι για χτενίσματα σε καρέ – μεσαία μαλλιά:

Από εκεί και πέρα μπορείτε να πιάσετε τα καρέ ή μεσαίου μήκους μαλλιά σας σε έναν χαμηλό κότσο με twisted στοιχεία ή μπούκλες, αφήνοντας την φράντζα σας να πέφτει ανέμελα μπροστά. Αν πάλι δεν θέλετε να πέφτουν τα μαλλιά στα μάτια σας, μπορείτε να πιάσετε την φράντζα προς τα πίσω.

Χτενίσματα κότσοι με μπούκλες:

Αφού κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες με το ψαλίδι, πιάστε τα σε έναν εντυπωσιακό και ανάλαφρο κότσο, ψηλά στο κεφάλι ή χαμηλά στον σβέρκο. Για ένα ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα συνδυάστε τον με πλεξούδες ή twisted στοιχεία. Επίσης, μπορείτε να αφήσετε μερικά σγουρά τουφάκια να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο ή στο πλάι για να δημιουργήσετε ένα πιο ανάλαφρο χτένισμα με κότσο.

Αν θέλετε προσθέστε και αξεσουάρ μαλλιών, όπως είναι οι κορδέλες, οι μεταλλικές μπαρέτες ή τα κοκαλάκια.

Αρχαιοελληνικοί κότσοι για σικ χτενίσματα:

Οι λεπτές πλεξούδες στέκα και οι χαλαρές μπούκλες είναι δυο χαρακτηριστικά στοιχεία που διαθέτουν οι αρχαιοελληνικοί κότσοι. Πιάστε λοιπόν τα ήδη σγουρά μαλλιά σας ψηλά σε έναν εντυπωσιακό κότσο και στολίστε τον με λεπτές πλεξούδες στέκα ή με αξεσουάρ μαλλιών τύπου αλυσίδας. Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να μοιάζετε με αρχαία Ελληνίδα.

Πρόκειται για χτενίσματα ιδανικά για ρομαντικές εμφανίσεις σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά και σε έναν γάμο.

Κότσοι σινιόν:

Οι κότσοι σινιόν είναι η καλοσχηματισμένη μορφή ενός κότσου. Μπορούν να γίνουν τόσο ψηλά, όσο και χαμηλά και το αποτέλεσμα να είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Για να δημιουργήσετε ένα σινιόν χτένισμα με κότσο θα πρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να κάνετε ένα χαλαρό ή λείο πιάσιμο με twisted στοιχεία. Για περισσότερο όγκο στον κότσο μπορείτε να κρύψετε ένα μπομπάρι κάτω από τα μαλλιά σας.

Κότσοι με πλεξούδες:

Οι πλεξούδες αποτελούν μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τα χτενίσματα με κότσο άκρως εντυπωσιακά. Χρησιμοποιήστε μια πλεξούδα απλά για να πιάσετε την φράντζα που θα καταλήξει στον κότσο ή για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εφέ στο χτένισμα.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε μια πλεξούδα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας και στη συνέχεια να την στριφογυρίσετε για να δημιουργήσετε τον κότσο.

Τέλος, μπορείτε να κάνετε έναν απλό ψηλό νεανικό κότσο μπαλαρίνας και να τον στολίσετε με μια πλεξούδα που θα τον περιτριγυρίζει.

Εντυπωσιακοί κότσοι σε βραδινά χτενίσματα:

Οι κότσοι αποτελούν μια υπέροχη ιδέα για τις βραδινές εξόδους. Από τους ανάλαφρους και νεανικούς κότσους, μέχρι τους καλοσχηματισμένους κότσους τύπου μπαλαρίνας, οι επιλογές για βραδινά χτενίσματα με κότσο είναι πολλές.

Κάντε λοιπόν ένα χτένισμα με τριπλό κότσο στο πίσω μέρος ή απλά με έναν νεανικό κότσο μπαλαρίνας στολισμένο με πλεξούδα. Εναλλακτικά πιάστε ανάλαφρα ψηλά τα μαλλιά σας και δώστε όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις για βραδινά χτενίσματα με κότσο. Υπάρχουν πολλές ακόμη παραλλαγές. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε εκπληκτικά χτενίσματα.

Κότσοι για σγουρά μαλλιά:

Ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι από φυσικού τους σγουρά, υπάρχουν πολλά χτενίσματα κότσοι που μπορείτε να δοκιμάσετε χωρίς να χρειαστεί να τα ισιώσετε.

Ο ψηλός κότσος μπαλαρίνας, σκέτος ή σε συνδυασμό με πλεξούδα, καθώς και οι ανάλαφροι χαμηλοί κότσοι είναι εξίσου εντυπωσιακοί με τις φυσικές σας μπούκλες.

Χτενίσματα με κότσο για γάμο:

Αν είστε καλεσμένη σε γάμο και ψάχνετε το ιδανικό χτένισμα για να ολοκληρώσετε το λουκ σας, ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελούν οι κότσοι. Πρόκειται για χτενίσματα γάμου που έχουν πολλές όμορφες παραλλαγές και συνδυάζονται υπέροχα με κάθε ντύσιμο.

Χτενίσματα κότσοι μοντέρνοι, νεανικοί και ανάλαφροι φοριούνται πολύ από όλες τις ηλικίες σε τέτοιες περιστάσεις.

Δοκιμάστε έναν νεανικό ψηλό και επιμελώς ατημέλητο κότσο με την φράντζα να πέφτει ανάλαφρα στο πλάι ή ένα πιο σινιόν πιάσιμο με ψηλό κότσο μπαλαρίνας. Εναλλακτικά συνδυάστε τον κότσο σας με πλεξούδες κάθε λογής.

Εξίσου εντυπωσιακή ιδέα είναι και ο κότσος στο πλάι με πλεξούδα ή χωρίς.

Χτενίσματα κότσοι με μπομπάρι:

Το μπομπάρι είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών που χρησιμοποιείται για να σχηματίσετε ογκώδεις και ολοστρόγγυλους κότσους. Στο εμπόριο βέβαια έχουν κυκλοφορήσει και μπομπάρια σε σχήμα καρδιάς κλπ που μπορούν εξίσου εύκολα να δημιουργήσουν έναν εντυπωσιακό κότσο.

Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και περάστε την μέσα από το μπομπάρι, γνωστό και ως donut bun λόγω του σχήματος του. Στη συνέχεια καλύψτε με τα μαλλιά σας το μπομπάρι και έτσι απλά έχετε δημιουργήσει έναν πανέμορφο και εύκολο κότσο.

Το μπομπάρι βέβαια δεν χρησιμεύει μόνο για να κάνετε όμορφους και εύκολους στρογγυλούς κότσους. Μπορεί να τοποθετηθεί απλά για να δώσει όγκο σε οποιονδήποτε κότσο κι αν δημιουργήσετε. Φορέστε το λοιπόν μόνο του ή σε συνδυασμό με ένα μικρότερο και κάντε τέλεια χτενίσματα με κότσο.

7 εντυπωσιακά χτενίσματα κότσοι με μπομπάρι – Δείτε βήμα βήμα τον τρόπο δημιουργίας: