Αυτές τις υπενθυμίσεις χρειάζεται ένας παντρεμένος άντρας να ξέρετε…

Το να είσαι παντρεμένος αλλάζει τους ανθρώπους.

Μερικά ζευγάρια έρχονται ακόμη πιο κοντά ενώ άλλα πιο απόμακρα.

Μαθαίνεις να συνυπάρχεις με κάποιον κάθε μέρα παρά τα ελαττώματά του και φυσικά παρά τα δικά σου.Μαθαίνεις να δουλεύεις με αυτά που έχεις σήμερα και όχι με αυτά που θέλεις κάποια μέρα για εκείνον ή εκείνη.Μαθαίνεις να δίνεις και να παίρνεις. Ο αληθινός σου εαυτός από την παιδική ηλικία αρχίζει να επανεμφανίζεται.

Ο γάμος σε αναγκάζει να συμβιβάζεσαι και να διαπραγματεύεσαι αρκετά είτε σου αρέσει είτε όχι.Η σοφία στον γάμο είναι δύσκολο να κερδηθεί , αλλά ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Υπάρχουν πολλές υπενθυμίσεις που χρειάζεται ένας παντρεμένος άνδρας να ξέρετε και να θυμάστε.

Αρχικά ποτέ δεν πρέπει να σταματήσετε να βγαίνετε ραντεβού. Συνεχίστε να μαθαίνετε και να γελάτε με τον σύντροφό σας. Να τον ακούτε πάντα προσεκτικά όχι μόνο την πρώτη φορά αλλά κάθε φορά. Μην κοροϊδεύετε  και παραπονιέστε . Πάντα να είστε ενθαρρυντικοί και η μπόρα που μπορεί να έρθει πάντα θα περάσει.

Οι καυγάδες δεν αξίζουν. Επιλέξτε τις μάχες σας προσεκτικά. Μπορεί το να έχετε δίκιο μπορεί να κάνει να νιώσετε καλύτερα αλλά πάντα πρέπει να σκέφτεστε το καλό και των δύο.

Γελάστε με ότι και να συμβαίνει. Αν δεν μπορεί κάποιος να γελάσει, θα πεθάνει. Αν γελάς ακόμη και στα πιο δύσκολα τότε θα τα καταφέρετε.

Ποτέ μην συγκρίνετε ένα άλλο ζευγάρι με εσάς.Πάντα αυτή η σύγκριση οδηγεί στην καταστροφή. Ποτέ μην συγκρίνετε το σπίτι σας, την σχέση σας, την οικονομική σας κατάσταση με κάποιον άλλον.Όλα αυτά οδηγεί στον φόβο, στην ζήλια, στον φθόνο και σε άλλα αρνητικά συναισθήματα. Σκοπός είναι να ζήσετε την κοινή σας ζωή. Ασχοληθείτε με τα δικά σας στάνταρ και τις δικές σας προσδοκίες.

Πολλές φορές κάποιος από τους δύο έχει δίκιο. Μην παίρνετε προσωπικά μια νίκη αλλά ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας και αφήστε τις ερωτήσεις για αργότερα.

Το σεξ  χειροτερεύει αν το αφήσετε. Χρειάζεστε έναν κυνηγό δίπλα σας αλλά και εσείς πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό.

Η υπομονή κερδίζεται σιγά σιγά.Η υπομονή είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.Κάντε ότι σας ηρεμεί για να είστε υπομονετικές με τον σύντροφό σας και πάνω από όλα με τον εαυτό σας.

Ο σύντροφός σας είναι πάντα το νούμερο 1 για εσάς όπως και εσείς για εκείνον. Δεν είναι πρώτο ούτε το βιβλίο σας, ούτε η δουλειά σας ούτε ο καλύτερος φίλος σας. Όταν σας χρειάζεται πρέπει να είστε εκεί για εκείνον. Το ίδιο θα κάνει και εκείνος.

babyradio.gr- Κατερίνα Π.

Κανένα παιδί δεν γεννιέται με αυτοπεποίθηση…

Πρέπει να διδάξετε στον γιο σας τα παρακάτω για το σώμα του…

Σαν χθες μου φαίνεται που ήσουν στην κοιλιά μου και ήμασταν ένα…