Σαν χθες μου φαίνεται που άκουσα το πρώτο σας κλάμα…

Θυμάμαι την ημέρα που γεννηθήκατε και οι δυο σαν να ήταν χθες.

Θυμάμαι το  αίσθημα της υπερβολικής χαράς και ταυτόχρονα του φόβου που ένιωθα εκείνη την στιγμή.Θυμάμαι τον ήχο από το πρώτο σας κλάμα και την αίσθηση της απαλότητας μόλις κράτησα τα χεράκια σας για πρώτη φορά.

Εκείνη την στιγμή έγινα μητέρα.

Όταν ήμουν μαζί σας στο σπίτι,περνούσα την ώρα μου προσπαθώντας να μάθω να σας ταϊζω , να αλλάζω πάνες και να σας γνωρίσω.Υπήρχαν βραδιές με μπάνιο, βιβλία και νύχτες χωρίς ύπνο.

Υπήρχαν πολλές μέρες με αγκαλιές και φιλιά στην κοιλίτσα σας.Ο χρόνος πέρασε τόσο γρήγορα που είναι φορές  που εύχομαι να μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί που να σταματάει τον χρόνο και να μείνετε για λίγο ακόμη μικρά.

Σας βλέπω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου να γελάτε και να παίζετε και σκέφτομαι τι θα ήθελα για την ζωή σας.Οι ημέρες που προσπαθούσα να κρύψω τον κόσμο από εσάς είναι λίγες ακόμη.

Για αυτό θέλω να ξέρετε πως η ζωή από μόνη της είναι υπέροχη.Μπορείτε να προσπαθήσετε να γίνετε ότι θέλετε. Μπορείτε να κάνετε ότι έχετε στο μυαλό σας αρκεί να είστε αποφασισμένοι να το κάνετε.Όμως η ζωή είναι και σκληρή.Ο κόσμος είναι γεμάτος ανθρώπους που μπορεί να μην αναγνωρίσουν αυτό που κάνετε. Εσείς πρέπει να αναγνωρίσετε το λάθος από το σωστό και να μείνετε σταθεροί στις απόψεις και στα πιστεύω σας.Θέλω να σέβεστε τους ανθρώπους γύρω σας.Θέλω να σέβεστε τις γυναίκες γύρω σας και να είστε ευγενικοί γιατί αυτό κάνουν οι σωστοί άντρες.Θέλω να δουλέψετε σκληρά και θα βγείτε κερδισμένοι.

Θέλω από εσάς παιδιά μου να κρίνετε τους ανθρώπους από το εσωτερικό και όχι το εξωτερικό.Θέλω να γίνετε οδηγητές και όχι ακόλουθοι.Θέλω να γίνετε οι άντρες που όλοι οι μπαμπάδες θα θέλουν να συναναστρέφονται με τις κόρες τους.

Θέλω να είστε και οι δυο ευτυχισμένοι και ποτέ να μην συμβιβάζεστε επειδή σας ανάγκασε κάποιος.Η ζωή είναι σύντομη και την έχουμε μόνο μια φορά για αυτό ζήστε την σωστά. Θέλω να θυμάστε πως σας αγαπώ ότι και να γίνει.

Θέλω να παίζετε ανέμελα και να μην ανησυχείτε, να τρέχετε χωρίς φόβο και να χορεύετε(καλύτερα από εμένα.)

Θέλω να κοιμάστε ευτυχισμένα και να ξυπνάτε ακόμη πιο χαρούμενα.Θέλω να γελάτε με τους φίλους σας και να ανακαλύπτετε τον κόσμο.Θέλω να νιώθετε την αγάπη.

babyradio.gr– Γκαλίτσιου Μαριάννα

Τα παιδιά δεν θυμούνται πόσο χρόνο αφιερώσατε ,αλλά το ότι κάνατε κάτι για αυτά…

Μαντέψτε!Γέννησα το παιδί μου με τον «λάθος» τρόπο!

«Είσαι σαν τον πατέρα σου!»Οι 5 λέξεις που δεν θα έπρεπε να πω ποτέ…