Τα ετερώνυμα έλκονται…

“Με συμπληρώνεις. “

Αυτή είναι μια φράση που λένε συχνά τα ερωτευμένα ζευγάρια. Αυτή την φράση σκέφτομαι όταν αναφέρομαι στον άντρα μου.

Ναι, γίνομαι ρομαντική το ξέρω. Αλλά βλέπετε είμαστε αρκετά αντίθετοι σε πολλά πράγματα. Αθλητικά εκείνος;  Μαγειρική εγώ. Ποπ μουσική εγώ; Ροκ εκείνος. Και η λίστα συνεχίζεται…

Είμαστε τόσο διαφορετικοί και δεν με πειράζει καθόλου. Όμως μερικές φορές δεν βρίσκουμε κοινά πράγματα για να κάνουμε μόνο οι δυο μας. Για αυτό λοιπόν προσπάθησα να βρω τρόπους για να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι μαζί.

Προσπάθησα λοιπόν να κάνω κάτι που αρέσει στον άντρα μου. Επειδή του αρέσουν τα αθλητικά, σκέφτηκα να του κάνω δώρο  ένα διπλό εισιτήριο για να δούμε παρέα την αγαπημένη του ομάδα. Η έκπληξη του άρεσε πολύ αλλά η αλήθεια είναι πως και εμένα μου άρεσε που περάσαμε χρόνο μαζί.  Ακόμη και όταν δεν μπορούμε να πάμε μαζί σε κάποιον αγώνα είναι ωραίο όταν κάθομαι δίπλα του στον καναπέ και με κρατάει αγκαλιά. Του φτιάχνω το αγαπημένο του σνακ και καθόμαστε παρέα. Σκεφτείτε λοιπόν κάτι παρόμοιο για να του κάνετε έκπληξη.

Όμως σημασία έχει να κάνουμε και κάτι που αρέσει και σε εμένα.  Εμένα μου αρέσει η μαγειρική και μερικές φορές προσκαλώ και τον άντρα μου να μαγειρέψουμε παρέα ή να ακούσουμε μαζί μουσική, να πάμε για καφεδάκι ή να βγούμε για φαγητό.  Μπορεί στην αρχή να μην φανεί και τόσο πρόθυμος αλλά μετά περνάμε πολύ ωραία μαζί και ας κάνουμε διαφορετικά πράγματα.

Αφού δεν έχουμε κάτι κοινό μπορούμε να κάνουμε κάτι καινούριο μαζί. Αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο επειδή πρέπει να βρούμε κάτι τελείως διαφορετικό. Εννοείται σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες αλλά και λάθη αλλά αυτό είναι και το ωραίο της πρόκλησης.

Εννοείται πως πολλά από όσα κάνουμε μπορεί να μην έχουν επιτυχία αλλά πάντα θα θυμόμαστε όσα κάναμε μαζί και θα λέμε για χρόνια αυτή την ιστορία.

Έτοιμοι λοιπόν για διασκέδαση;

babyradio.gr- Γεωργία Τ.

«Γερό να ‘ναι και ότι να’ ναι…»

Μητρική παχυσαρκία: Πώς επηρεάζει το έμβρυο;

Όχι, το bullying δεν έχει να κάνει ούτε με το σχολείο ούτε με την ηλικία…