“Είμαι μια μικρή πέτρα στον τοίχο της προσευχής σου μαμά και μπαμπά…”

Είμαι μια μικρή πέτρα στον τοίχο της προσευχής σου μαμά.
Και αυτό κάνω πάντα. Απλά βάλε με κάτω από το μαξιλάρι για να μείνω εκεί όλο το βράδυ και όλη την ημέρα.

Πάντα θα είμαι εκεί αν θυμάσαι να με βάζεις στον τοίχο της προσευχής σου. Αν με ξεχάσεις η πέτρα θα φύγει από τον τοίχο και θα χτυπήσει στο πάτωμα. Αγκαλιασέ με λοιπόν σφιχτά και μην με αφήνεις ποτέ από την σκέψη σου.

Είμαι το παιδί του Θεού και με έστειλε εδώ για να είμαι μαζί σας. Για να μάθω να είμαι ευγενικός και να σέβομαι τους άλλους ανθρώπους. Περιμένω την καθοδήγησή σας μαμά και μπαμπά μέσα από τα βήματά σας. Θέλω να με διδάξετε όσα πράγματα πρέπει να κάνω.

Θέλω να μου μάθετε να λέω την αλήθεια και να δουλεύω και να προσπαθώ σκληρά. Βοηθήστε με να μάθω να δοκιμάζω καινούρια πράγματα και να κρατάω τις υποσχέσεις μου και τον λόγο του Θεού. Μάθετέ μου να χαμογελάω και να είμαι ευγνώμων για την ζωή.

Θέλω να είστε περήφανοι για εμένα όπως είμαι και εγώ για εσάς.

Μάθετέ μου να προσεύχομαι και να μεγαλώνω όπως εσείς θέλετε να μεγαλώσω. Μιλήστε με τα λόγια του Θεού και πείτε μου αυτά που πραγματικά πρέπει να μάθω . Δώστε μου την σοφία και βοηθήστε με να κάνω σωστές επιλογές στην ζωή μου.

Διδάξτε μου την δύναμη και την καθοδήγηση του Θεού και δείξτε μου την αγάπη. Αυτή η μέρα να είναι μια μέρα που θα ξεκινήσουμε να αλλάζουμε μέσα μας και να ζούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Μέσα από τον Θεό γνωρίστε και εμένα μαμά και μπαμπά.

babyradio.gr- Γεωργία Τ.

Γιατί είναι τόσο εύκολο σε όλους να αποκτήσουν παιδί και όχι για εμάς;

«Και εμείς φάγαμε ξύλο μικροί τι πάθαμε;» Πόσο λάθος κάνετε!

-Μαμά έχεις φίλες;