9 τρόποι να κάνεις αλογοουρά για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα (vid+pic)

Είναι το χτένισμα για όλες τις περιστάσεις.

Η αλογοουρά είναι το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Είναι απλή, διακριτική και πολύ μα πολύ βολική. Σκέψου μόνο ότι αλογοουρά μπορείς να κάνεις στη βόλτα με τη φίλη σου, στο γυμναστήριο, σε ένα πάρτι, σε βάφτιση ή σε γάμο. Φυσικά σε κάθε περίσταση θα υπάρχει μια διαφοροποίηση στο ύφος του hairstyle, αλλά το νόημα είναι ότι το ponytail ταιριάζει παντού.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι δεν έχει σημασία αν έχεις ίσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Πάντα μπορείς να τα πιάσεις σε ένα elegant ponytail. Και ειδικά τις τελευταίες μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα, αυτό που αυτόματα θα κάνεις είναι να ψάχνεις παντού στα πράγματά σου ένα λαστιχάκι για να πιάσεις τα μαλλιά σου είτε χαμηλά είτε ψηλά σε ένα ponytail.

Για να μην κάνεις, όμως, ένα άχαρο και αδιάφορο ponytail, εμείς βρήκαμε τις 9 πιο ξεχωριστές αλογοουρές που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι χωρίς καθόλου κόπο και καμία δυσκολία.

1Braid Ponytail

Η κλασσική πλεξούδα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή σε ένα ψηλό ponytail.

2Glossy Waves

Αυτή η αλογοουρά είναι ό,τι πρέπει για εσένα που έχεις πολύ μακριά μαλλιά.

3Bubble Tail

Παίξε με την αλογοουρά σου και δημιούργησε «φούσκες» με τα λαστιχάκια σου.

4Show Pony

Το «κλειδί» σε αυτήν την αλογοουρά είναι ο όγκος στη βάση του κεφαλιού.

5Low & Romantic

Το χαμηλό ponytail γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον αν κάνεις τα μαλλιά σου ελαφρώς σπαστά και αν αφήσεις 2 τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό σου.

6Doll Hair

Πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε το ψαλίδι μαλλιών για να κάνεις κυματισμούς στην άκρη της αλογοουράς. Μην ξεχάσεις να τυλίξεις το λαστιχάκι με μια τούφα μαλλιών, ώστε να είναι ομοιόμορφο το χτένισμά σου.

7Oversized φιόγκος

Ένα χαμηλό ponytail θα αποκτήσει άλλον αέρα με ένα τεράστιο, μονόχρωμο φιόγκο.

8Extra volume

Πριν πιάσεις την αλογοουρά σου, κάνε τα μαλλιά σου σγουρά- σχεδόν αφάνα-, σώσε όγκο και πιάσε τα ψηλά. Σίγουρα, δε θα περάσεις απαρατήρητη.

9Barbie Hair

Με μία απλή κορδέλα το ponytail σου αποκτά άλλη χάρη.