Ποιοι είμαστε & επικοινωνία

Είμαστε γονείς και έχουμε ερωτήματα. Ερωτήματα για την καθημερινότητα, για το πώς να προσφέρουμε στα παιδιά μας το καλύτερο που μπορούμε, για το πώς να τα βοηθήσουμε να πάρουν τα εφόδια που χρειάζονται για να ζήσουν τη ζωή τους. Μέσα από το babyradio.gr θέλουμε να βρούμε τις απαντήσεις μας και να τις μοιραστούμε, για να βοηθήσουμε όσους γονείς ή όσους θέλουν να γίνουν γονείς στο πιο πολύτιμο έργο στη ζωή, τη δημιουργία του αύριο… σήμερα.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός, επομένως δεν υπάρχει ένας τρόπος, «σωστός» ή «λάθος». Στόχος μας είναι να πάρουμε όσο περισσότερες απαντήσεις μπορούμε για να φτιάξουμε το δικό μας μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο να είμαστε γονείς. Είτε δίνουμε βάση στην υγεία και την ασφάλεια, είτε στην περιπέτεια και την εξερεύνηση του αγνώστου, θέλουμε να έρθουμε κοντά σε όσους μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες -τους ειδικούς σε κάθε τομέα- και όσους θέλουν να τις πάρουν -όλους εμάς τους γονείς.

Στο re-start του babyradio.gr θέλουμε να δώσουμε βάση στην καθημερινότητα, από το τι φαγητό να μαγειρέψουμε σήμερα, στο τι παιχνίδια να παίξουμε, τι να διαβάσουμε, πού να πάμε σήμερα… Από το πώς να έρθουμε πιο κοντά στα παιδιά μας στο πώς να χτίσουμε σχέσεις με τους γύρω μας που θα μας βοηθήσουν πραγματικά με ό,τι χρειαζόμαστε κάθε μέρα.

Σε θέλουμε στην παρέα μας, στην ομάδα μας. Θέλουμε να ακούσουμε τη φωνή σου, τις απόψεις σου, τους προβληματισμούς σου, τις απορίες σου. Όσο περισσότερες από τις ερωτήσεις σου λάβουμε, τόσο περισσότερο θα ψάξουμε να βρούμε απαντήσεις. Είμαστε γονείς που θέλουμε να φτιάξουμε τις συνθήκες που τα παιδιά μας θα μπορούν να γίνουν ο καλύτερος εαυτός τους. Είσαι μαζί μας;

#ΕίμαστεΓονείς #babyradio.greece

Επικοινωνία

Πώς σε λένε; (απαραίτητο)

Ποιο είναι το email σου; (απαραίτητο)

Για ποιο θέμα θέλεις να μιλήσουμε;

Το μήνυμά σου σε εμάς

Ακολούθησέ μας

ADVERTORIAL

Babyradio