Αυτή η φωτογράφος τοκετών μοιράζεται μαζί μας τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες τοκετού!

Αυτή η φωτογράφος τοκετών μοιράζεται μαζί μας τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες τοκετού!

φωτογραφίες τοκετού

Η γέννα αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές στιγμές μιας γυναίκας! Κι όμως, πολλές γυναίκες συνειδητοποιούν οτι έχουν ελάχιστες αναμνήσεις από την διάρκεια του τοκετού…

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Η Monet Moutrie είναι μια έμπειρη φωτογράφος τοκετών και έχει φωτογραφήσει 100 τοκετούς! Από τοκετούς στο σπίτι, μέσα στο νερό, μέχρι και καισαρικές, τα έχει δει όλα! Και όπως είναι αναμενόμενο έχει αποτυπώσει πολλές εκπληκτικές στιγμές!

¨Έχω γίνει μάρτυρας και έχω αποτυπώσει στιγμές έντονης δύναμης, έντονης αμφιβολίας και έντονης χαράς! Πολύ απλά: Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναισθηματικά υποβλητικό από τη γέννηση!“, λέει στο popsugar. “‘Έχοντας φωτογραφίες από τον τοκετό σας μπορείτε να δώσετε στις αναμνήσεις σας σχήμα και δύναμη!”

Παρατηρώντας τις πιο έντονες στιγμές της οικογενειακής ζωής, έχει συνειδητοποιήσει οτι κανένας τοκετός δεν είναι ίδιος, και οτι αυτές οι διαφορές δίνουν πραγματικά το πιο όμορφο αποτέλεσμα! “Όσο περισσότερο ασχολούμαι με την φωτογράφιση τοκετών, τόσο συνειδητοποιώ οτι οι γυναίκες χρειάζονται υποστήριξη και δύναμη στις επιλογές τους. Η έκταση του ανθρώπινου συναισθήματος συνήθως εμφανίζεται τη στιγμή που το μωρό παίρνει την πρώτη του ανάσα.”.

Η Monet μοιράζεται τις αγαπημένες της φωτογραφίες από τους 100 τοκετούς στους οποίους έχει παρευρεθεί!

Δείτε τες!

[metaslider id=130374]

Πηγή: popsugar.com

Μετάφραση για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Το ειλικρινές μήνυμα αυτής της μαμάς για το σώμα της μετά το τοκετό, είναι αυτό που χρειαζόμαστε να ακούσουμε!

Ξέρετε γιατί κρατάμε τα παιδιά από την αριστερή πλευρά; Κι όμως, υπάρχει επιστημονική εξήγηση!

Ο αυτισμός είναι μεγάλος… Εγώ όμως είμαι μεγαλύτερη!