Αυτοί οι γονείς κατασκεύασαν ένα κρεβάτι 5,5 μέτρων για να κοιμούνται με τα 4 παιδιά τους!

Αυτοί οι γονείς κατασκεύασαν ένα κρεβάτι 5,5 μέτρων για να κοιμούνται με τα 4 παιδιά τους!

κοιμούνται με τα 4 παιδιά

Ένα ζευγάρι από το Μπέλφαστ έψαχνε καιρό να βρεί ένα κρεβάτι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει ολόκληρη την οικογένεια τους, και τελικά έφτιαξαν ένα!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε ένα ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ Χριστουγεννιάτικο δέντρο αξίας 500€

[babyPostAd]Ο πρώην παίκτης του ράγκμπι Ryan Constable και η σύζυγος του Κim δημιούργησαν ένα μακρύ 5,5 μέτρων κρεβάτι που μοιράζονται με τα τέσσερα παιδιά τους – Corey, 11 χρόνων, Kai, 9, Maya, 6, και ο Jack, 5.

“Όταν το μεγαλύτερο φεύγει από το κρεβάτι για να μπει το μικρότερο, θα γυρίσουν και θα πουν ότι δεν είναι δίκαιο – θέλουμε να είμαστε στο μεγάλο κρεβάτι όλοι μαζί, πάρα πολύ, ” δήλωσε η Kim, η οποία είναι δασκάλα γιόγκα στο Belfast Telegraph.

“Στο τέλος είχαμε ένα μεγάλου μεγέθους κρεβάτι, ένα πολύ μεγάλο και ένα μονό όλα ενωμένα για να δημιουργήσουν ένα τεράστιο  5,5 μέτρων κρεβάτι που ήταν αρκετά μεγάλο για όλους.”

Η Kim λέει οτι το να βρίσκονται όλοι μαζί στο ίδιο κρεβάτι, διευκολύνει το ρόλο της ως γονιός.

“Αν διψάσουν μέσα στη νύχτα, ή αν δουν κάποιο κακό όνειρο, θα είμαι δίπλα τους, ακριβώς όπως είμαι και την ημέρα. Πριν πάρουμε το μεγάλο κρεβάτι ξόδευα μεγάλο μέρος της νύχτας και του ύπνου μου περνώντας από κάθε δωμάτιο, ελέγχοντας αν όλα ήταν καλά και προσπαθώντας να κοιμίσω τα μικρότερα παιδιά. ”

Όσον αφορά το σεξ; Σύμφωνα με την Kim, η ίδια και ο σύζυγός της συνήθως καταφεύγουν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για να κάνουν «αγκαλιές». Αν όμως τα παιδιά θέλουν τη μαμά κοντά τους, τότε η ίδια μετακομίζει ξανά στο μεγάλο κρεβάτι.

Μετάφραση για το babyradiο: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Στη συγκοίμηση (co-sleeping) λέμε ‘ναι’ !

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη συγκοίμηση με τα παιδιά σας!