Αυτή η οικογένεια των 4 υποδέχεται πεντάδυμα μετά από 4 αποβολές και αφού έχασαν τα πρόωρα δίδυμα τους!

Αυτή η οικογένεια των 4 υποδέχεται πεντάδυμα μετά από 4 αποβολές και αφού έχασαν τα πρόωρα δίδυμα τους!

οικογένεια των 4 υποδέχεται πεντάδυμα

Μια οικογένεια των 4 έχει γίνει οικογένεια των 9 αφού η μητέρα γέννησε πεντάδυμα!

[babyPostAd]Οι γονείς είχαν προηγουμένως υποστεί 4 αποβολές και την απώλεια δίδυμων παιδιών που γεννήθηκαν στις 22 εβδομάδες.

Η Amy και ο Chad Kempel, από το Mountain House της Καλιφόρνια, πέρασαν πολλά για να έχουν τις δύο κόρες τους, με ηλικίες 3 και 1!

Η Amy έχει ανεπάρκεια τραχήλου, πράγμα που σημαίνει ότι αγωνίστηκε να φέρει τα μωρά της στον κόσμο.

Δεδομένης της εμπειρίας τους, η Amy, 34 ετών, και ο Chad , 36 ετών, ανησυχούσαν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και ήθελαν τα πέντε μωρά τους να έχουν τις καλύτερες πιθανότητες ζωής.

Ευτυχώς, και τα πέντε μωρά – τρία αγόρια και δύο κορίτσια – γεννήθηκαν σε 27 εβδομάδες στις 11 Ιανουαρίου με καισαρική τομή και όλα είναι υγιή.

Τα μωρά ζύγιζαν μεταξύ 1.050  και 1.250  και έμειναν στη ΜΕΝΝ για 10 εβδομάδες έως ότου οι γονείς τους μπορέσουν να τα πάρουν σπίτι.

“Μέχρι στιγμής όλα πάνε όπως μπορεί και σε αυτό το σημείο”, δήλωσε ο Chad στο Mail Online. «Δεν υπάρχουν μεγάλες επιπλοκές, τα επίπεδα οξυγόνου είναι καλά, οι εξετάσεις εγκεφάλου έδειξαν ότι είναι υγιείς, αλλά είμαστε στο ρίσκο καθημερινά».

Το ζευγάρι ήλπιζε για το τρίτο και τελευταίο παιδί τους όταν ανακάλυψαν ότι η Amy ήταν έγκυος με πεντάδυμα.

Οι δύο κόρες των Kempels, η Savannah και η Avery, γεννήθηκαν ως αποτέλεσμα της θεραπείας γονιμότητας που έκανε η Amy, κάτι που συνέβη και για τις άλλες εγκυμοσύνες της.

Γνωρίζοντας ότι η μεταφορά πολλαπλών μωρών στη μήτρα μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές και πρόωρη γέννηση, το ζευγάρι ήταν εξαιρετικά ανήσυχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά όταν ανακάλυψαν οτι ο γιατρός τους δεν μπορούσε να αναλάβει την περίπτωση τους.

Το ζευγάρι έψαχνε για άλλο γιατρό, που να μπορεί να αναλάβει την περίπτωση τους

chad-amy-kempel.jpg

Τελικά, η Amy πέρασε 36 ημέρες στο ιατρικό κέντρο Walnut Creek Medical Center κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, όπου και γέννησε τελικά τους Lincoln, Noelle, Grayson, Preston και Gabriella.

Τα μωρά πρόκειται να έρθουν στο σπίτι στις αρχές Μαρτίου και οι γονείς τους προσπαθούν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

“Σίγουρα θα υπάρχει χάος, αλλά αυτό το υπέροχο χάος που λατρεύει κανείς”, δήλωσε ο Chad . “Δεν σκέφτομαι τι θα γίνεται όταν πάμε σπίτι. Το θέμα είναι να εστιάζουμε στην κάθε μέρα ώστε να φύγουμε όλοι υγιείς από εδώ.”

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή