Αυτή η μαμά έφτιαξε το πιο εκπληκτικό οικογενειακό κειμήλιο με τα 11 παιδιά της!

Αυτή η μαμά έφτιαξε το πιο εκπληκτικό οικογενειακό κειμήλιο με τα 11 παιδιά της!

οικογενειακό κειμήλιο με τα 11 παιδιά της

[babyPostAd]Η Lisa Holloway γράφει στο boredpanda.com:

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα μεγάλη οικογένεια. Στην πραγματικότητα, όταν ήμουν παιδί, έλεγα οτι δεν θα κάνω ΠΟΤΕ παιδιά. Είναι πολύ τρελό πώς αλλάζει η ζωή!

Γρήγορα, μερικές δεκαετίες αργότερα , έφτασα να έχω μια μεγάλη, υπέροχη οικογένεια των 13! Τα 11 μας παιδιά (7 αγόρια και 4 κορίτσια) κυμαίνονται από 20 ετών έως 2 ετών. Ήταν πολύ διασκεδαστικό αυτό το τρελό, φοβερό πλήρωμα των παιδιών όλα αυτά τα χρόνια. Οι 2 μεγαλύτεροι πλέον βρίσκονται στο κολέγιο. Ανυπομονώ να δω πώς θα εξελιχθούν! Κάθε προσωπικότητα είναι τόσο ξεχωριστή και μοναδική.

Ήθελα να δημιουργήσω ένα όμορφο και μοναδικό πορτρέτο των παιδιών μου εδώ και πολλά χρόνια. κάτι που να μπορεί να περάσει μέσα από τις γενιές και να εκτιμηθεί για τα επόμενα χρόνια. Τώρα που η οικογένειά μας είναι πλήρης, σκέφτηκα την ιδέα να τραβήξω μερικά πορτρέτα προφίλ κάθε παιδιού και να τα οργανώσω με σειρά ηλικίας. Η σύγκριση των διαφορετικών γενετικών χαρακτηριστικών που κληρονόμησε κάθε παιδί ήταν τόσο διασκεδαστική -μοιράζονται την ίδια μύτη, το πηγούνι, τα χείλη κ.λπ.

Κάθε πορτρέτο λήφθηκε με τη χρήση φυσικού φωτός από ένα βόρειο παράθυρο υπνοδωματίου. Το σκηνικό ήταν απλό μαύρο πλεγμένο ύφασμα. Δεν χρειάζεστε ακριβό εξοπλισμό φωτισμού ή σκηνικά για να τραβάτε όμορφες εικόνες ανθρώπων. Το φυσικό φως είναι το αγαπημένο μου και είναι πάντα διαθέσιμο, ελεύθερο στη χρήση. Αγαπώ απόλυτα πώς αυτό αποδείχθηκε και είμαι ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι μαζί σας!

Kids-Profile-Composite-01-Facebook-5a9589e190f7b__880