Αυτή η μαμά θηλάζει τον 7χρονο γιο της, και ο λόγος είναι υπέροχος!

Αυτή η μαμά θηλάζει τον 7χρονο γιο της, και ο λόγος είναι υπέροχος!

Αυτή η μαμά θηλάζει τον 7χρονο γιο της

Η Lisa Bridger, μια μητέρα 5 παιδιών από την Αυστραλία, γνωρίζει πόσο επωφελής είναι ο θηλασμός. Σε συνδυασμό με τη δουλειά της στο Occupy Breastfeeding, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη βοήθεια των μητέρων για τη διατροφή των παιδιών τους. Δεν αποτελεί έκπληξη οτι η Lisa είναι υποστηρίζει θερμά τον επεκταμένο θηλασμό. Και ενώ η Lisa θηλάζει επί δεκαετίες – η μεγαλύτερη κόρη της είναι 22 ετών – η Lisa παραδέχεται ότι θηλάζει τον 7χρονο γιο της Chase, ο οποίος έχει αυτισμό, περισσότερο από το συνηθισμένο.

[babyPostAd] Είπε στο POPSUGAR ότι πολλές φορές θηλάζει τον Chase παράλληλα με τον 4χρονο αδερφό του για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι τον βοηθά να τον ησυχάζει όταν δεν πιάνει απολύτως τίποτε άλλο.

«Τον βοηθά να επανασυνδεθεί μαζί μου μετά από μια κρίση· δεν παίρνει φαρμακευτική αγωγή», είπε. “Το γάλα μου περιέχει μελατονίνη, που τον βοηθά να κοιμάται”.

Η Lisa εξήγησε ότι, κατά μέσο όρο, θήλασε τα παιδιά της μέχρι την ηλικία των 3 μιση και 4 ετών. Αλλά για τον Chase, ο οποίος έχει αισθητηριακά προβλήματα, ο θηλασμός είναι ένα πολύ αναγκαίο επιπρόσθετο επίπεδο άνεσης.

“Είναι σίγουρα ήρεμος όταν θηλάζει και δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το γάλα, είναι η επαφή δέρμα με δέρμα και το να ακούει τον κτύπο της καρδιάς μου, εξήγησε:” Είναι πάντα το ασφαλές μέρος του.

“Για τη Λίζα, ο δεσμός που πηγάζει από το θηλασμό για 7 χρόνια υπερβαίνει την σωματική άνεση, ειδικά λόγω της διάγνωσης του γιου της. “Όπως και για άλλες μητέρες, εάν ο θηλασμός αισθάνεται ότι είναι κατάλληλος, σίγουρα δεν μπορεί να βλάψει ένα παιδί στο φάσμα.”
1 2 3

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή