Αυτή η μαμά βάζει ένα τέλος στην κριτική που ασκείται σε όλες τις μαμάδες!

Αυτή η μαμά βάζει ένα τέλος στην κριτική που ασκείται σε όλες τις μαμάδες!

τέλος στην κριτική

Η μαμά  Ashle Potter δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα συγκλονιστικό κείμενο στη σελίδα Love What Matters του Facebook. Το κεντρικό της νόημα είναι οτι είσαι καλή μαμά είτε θηλάζεις είτε δίνεις φόρμουλα, είτε κάνεις είτε όχι συγκοίμηση, είτε δουλεύεις είτε μένεις στο σπίτι!

[babyPostAd]Διαβάστε το !

Στη μαμά που θηλάζει: Μπράβο σου! Δίνεις ένα εξαιρετικό δώρο στο παιδί σου, για όσο καιρό μπορέσεις να τα καταφέρεις! Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά που δίνει φόρμουλα: Δεν είναι απίστευτη η επιστήμη; Κάποτε δεν υπήρχαν εναλλακτικές για όσες μαμάδες δνε μπορούσαν να θηλάσουν, αλλά πλέον; Η ζωή είναι καλύτερη με την επιστήμη! Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά που χρησιμοποιεί υφασμάτινες πάνες: Είναι τόσο όμορφες και φιλικές για τον τραπεζικό σου λογαριασμό! Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά που χρησιμοποιεί πάνες μιας χρήσης: Ουάου, αυτές κρατάνε τα πάντα μέσα χωρίς διαρροές και ατελείωτα πλυντήρια! Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά που μένει στο σπίτι: Είναι θαυμάσιο το οτι άφησες την καριέρα σου για να περάσεις όλες αυτά τα πολύτιμα χρόνια με τα παιδιά σου! Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά που δουλεύει: Είναι θαυμάσιο το οτι έχεις βλέψεις και όνειρα για την καριέρα σου, αποτελείς ένα εξαιρετικό πρότυπο για τα παιδιά σου. Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά που τάισε τα παιδιά της γρήγορο φαγητό όλη την εβδομάδα γιατί δεν πρόλαβε να μαγειρέψει: Ταίζεις τα παιδιά σου και είμαι σίγουρη οτι δεν παραπονιούνται! Μερικές φορές η ηρεμία σου βρίσκεται σε μια σακούλα με το λογότυπο κάποιας εταιρίας φαγητού! Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά που δίνει στα παιδιά της μόνο χειροποίητο φαγητό: Θαυμάσια! Η σωστή διατροφή είναι σημαντική και δημιουργεί σωστά πρότυπα από την παιδική ηλικία.Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά που τα παιδιά της κάθονται ήσυχα και έχουν εξαιρετικούς τρόπους στο εστιατόριο: Χρειάζεται μεγάλο κόπο και προσπάθεια για να το καταφέρεις αυτό! Είσαι καλή μαμά!

Στη μαμά με το νήπιο που έχει ενα δημόσιο ξέσπασμα νεύρων: Πάντα τους πιάνει όταν πρόκειται να μας κάνουν ρεζίλι ε; Μην ανησυχείς , όλες τα έχουμε περάσει! Είσαι καλή μαμά!

Στις μαμάδες που κρίνουν όλες τις παραπάνω μαμάδες;

Μην κρίνετε για να μην κριθείτε! “

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ: Βρίσκεται σε όλα τα σπίτια και δηλητηριάζει 60.000 παιδιά κάθε χρόνο!

Μου λείπει η ελευθερία που είχα πριν γίνω μαμά… Τι να κάνω;

Δείτε μια διαφορετική, εξευγενισμένη καισαρική, όπου το μωρό βγαίνει σε καθιστή θέση!