Αυτό είναι το κόλπο για να μην χαλάνε οι μπανάνες σας
Ωραίες οι μπανάνες αλλά δυστυχώς μαυρίζουν τόσο γρήγορα που πρέπει είτε να τις καταναλώνεις γρήγορα, είτε να ψωνίζεις συνέχεια μικρές ποσότητες.
Ευτυχώς, υπάρχει ένα κόλπο που καθυστερεί την διαδικασία ωρίμανσης, ώστε να διαρκούν περισσότερο. Το μυστικό είναι να μην αφήσεις τις μπανάνες να «βγάλουν» από το κοτσάνι ένα φυσικό αέριο, το οποίο ονομάζεται αιθυλένιο και είναι εκείνο που ευθύνεται για την ωρίμανση του φρούτου.
Προσοχή στο παγωτό: Πώς θα καταλάβετε αν έχει λιώσει και ξαναπαγώσει
Λίγη διάφανη μεμβράνη στο σωστό σημείο και οι μπανάνες σας θα κρατούν περισσότερο.
Δείτε το βίντεο:
Αυτά είναι τα καθαριστικά προϊόντα που δεν πρέπει ποτέ να ανακατέψετε!
Πόσο μειώνεται ο δείκτης του αντηλιακού όσο παλιώνει;