Αυτό το προϊόν ομορφιάς δεν πρέπει να χρησιμοποιείς ποτέ μετά την γυμναστική!

Αυτό το προϊόν ομορφιάς δεν πρέπει να χρησιμοποιείς ποτέ μετά την γυμναστική!

κορυφαίες δραστηριότητες

Τι να προσέχεις για μια πάντα υγιή και φυσικά λαμπερή επιδερμίδα!

Τι καλά! Μετά από μια… χορταστική, εορταστική περίοδο ξεκίνησες και πάλι την γυμναστική! Άρχισες σήμερα και έκανες μια πολύ έντονη γυμναστική και την ευχαριστήθηκες πάρα πολύ! Πολλά μπράβο πρέπει να σου δώσω σίγουρα!Παρόλα αυτά, άμα έκανες ένα ντουζάκι μετά την γυμναστική (πολύ σημαντικό να κάνεις μπάνιο για να αποβάλλεις όλα τα βακτήρια που «βγαίνουν» με τον ιδρώτα, όσο γυμνάζεσαι), είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποίησες και κάποιο προϊόν ομορφιάς. Το ήξερες όμως ότι υπάρχουν προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς μετά από μια έντονη γυμναστική; Προϊόντα που οι δερματολόγοι συνιστούν να μην χρησιμοποιούμε.

Βιολογικό γάλα για βρέφη και νήπια – Αγνότητα και Υψηλή Διατροφική Αξία

[babyPostAd]

Τα προϊόντα για τα μαλλιά λοιπόν, πρέπει να αποφεύγονται μετά την γυμναστική.

«Πολύς κόσμος κάνει το ίδιο λάθος και χρησιμοποιεί βαριά conditioners ή λακ»,δηλώνει ο Dr. Dendy Engelman. «Αλλά όσο το σώμα σου είναι ακόμα θερμό από την γυμναστική, τα προϊόντα αυτά λιώνουν και ταξιδεύουν προς το πρόσωπο και κλείνουν τους πόρους».

Για την ακρίβεια, αυτά τα προϊόντα ομορφιάς είναι πολλές φορές ο λόγος που προκαλείται ακμή ή δερματικές ενοχλήσεις στο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, όταν χρησιμοποιείς αυτά τα προϊόντα και «βουλώνουν» οι πόροι δημιουργούνται μαυράκια και σπυράκια, εκτός των πιο σοβαρών δερματικών παθήσεων.

Πολλοί δερματολόγοι ακόμη, συνιστούν να αποφεύγεται το βαρύ μακιγιάζ μετά την γυμναστική. Αν επιθυμείς κάλυψη οπωσδήποτε, τότε προτίμησε μια BB Crème που ενυδατώνει παράλληλα την επιδερμίδα.

Πηγή: Allyou.gr