Αυτός ο μικρός κλαίει με λυγμούς γιατί νομίζει ότι “έχασε” το αυτί του!

Αυτός ο μικρός κλαίει με λυγμούς γιατί νομίζει ότι “έχασε” το αυτί του!

κλαίει με λυγμούς

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει να πειράζουμε τα μικρά παιδιά, να τα “τσιγκλάμε”, να τους “καίμε” που και που το μυαλουδάκι τους. Αυτός ο μπαμπάς το κάνει στον γιο του και ο μικρός κλαίει με λυγμούς.

Και ποιος γονιός δεν έχει πειράξει το παιδί του; Ποιος δεν έχει πει ότι θα έρθει ο “μπαμπούλας” να το φάει αν δεν φάει το φαγητό του ή αν δεν καθίσει φρόνιμα; Αυτός ο μικρός κλαίει με λυγμούς γιατί νομίζει ότι “έχασε” το αυτί του…μέχρι να του το κολλήσει ξανά ο μπαμπάς του.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Αν δεν είσαι γονιός αλλά έχεις μικρότερο αδερφάκι γνωρίζεις πολύ καλά την αίσθηση. Πόσες φορές δεν ενόχλησες τον μικρό σου αδερφό και τελικά τον έκανες να βάζει τα κλάματα; Πόσες φορές του είχες πει ότι είναι υιοθετημένος κι εκείνος έβαζε τα κλάματα; Ακόμα και τώρα που μεγαλώσατε του το λες, αλλά τώρα δεν σε πιστεύει.

Απ’ την άλλη πόσες φορές του έκρυψες τα παιχνίδια του; Και πόσες φορές τον τσίμπησες κάτω από το τραπέζι, τον δάγκωσες και του τράβηξες τα μαλλιά χωρίς να σε αντιληφθούν οι γονείς σου;

Και πάντα αυτός έβγαινε ο φωνακλάς και ο κλαψιάρης ενώ εσύ το είχες προκαλέσει όλο αυτό. Αλλά και τι θα έχεις να θυμάσαι τώρα που μεγάλωσες;

Έτσι κι αυτός ο μπαμπάς πειράζει τον γιο του, “κόβοντάς” του το αυτί με το γνωστό κόλπο κι ο μικρός κλαίει με λυγμούς μέχρι που του το κολλάει ξανά…Και μετά με το ίδιο κόλπο του “κόβει” και τη μύτη αλλά τη βάζει στη θέση της ξανά.

Και μπορεί ο μικρός να ξεσπάει σε κλάματα αλλά μέσα του το χαίρεται, το βλέπει κι εκείνος σαν παιχνίδι και είναι απολαυστικός!

Πηγή:ipop.gr