Ακούστε το παραμύθι «Ο Βασιλιάς Τζίτζικας Και Η Επανάσταση Των Μυρμηγκιών»

Στο ονειρεμένο δάσος ζουν τέσσερα εργατικά μυρμήγκια-φύλακες ενός μαγικού βιολιού με τη δύναμη να ελέγχει τις εποχές του χρόνου.

Ο βραβευμένος με Global Music Award μουσικοσυνθέτης και ηθοποιός Γιώργος Χατζής και η Πελαγία Πλαγιανάκου υπογράφουν ένα πρωτότυπο μουσικοθεατρικό παραμύθι που ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους. Η παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν πέντε δεξιοτέχνες μουσικοί, ηθοποιοί και τραγουδιστές, παρουσιάζεται εδώ και ένα χρόνο ανά την Ελλάδα, με μεγάλη επιτυχία.

Το έργο διαδραματίζεται στο ονειρεμένο δάσος όπου ζουν τέσσερα εργατικά μυρμήγκια – φύλακες ενός μαγικού βιολιού με τη δύναμη να ελέγχει τις εποχές του χρόνου. Ο Τζίτζικας αρπάζει το μαγικό βιολί και επιβάλει για πάντα την αγαπημένη του εποχή, το καλοκαίρι. Γίνεται βασιλιάς του δάσους και μετατρέπει τα μυρμήγκια σε υπηρέτες του, ενώ παράλληλα βάζει στόχο να τους μάθει να παίζουν μουσική και να τραγουδούν σαν τον ίδιο. Αρχικά, τα τέσσερα μυρμήγκια τον υπακούουν τυφλά. Υπνωτισμένα από τη μαγεία του βιολιού παίζουν και τραγουδούν ό,τι τους ζητήσει. Όταν όμως η ματαιοδοξία, ο εγωισμός και οι παράλογες απαιτήσεις του Τζίτζικα ξεπεράσουν κάθε όριο, τα τέσσερα μυρμήγκια επαναστατούν και, έχοντας ως βοηθό τους η νεράιδα του δάσους, επαναφέρουν την τάξη.

Απολαύστε το παραμύθι

Το cd «Ο Βασιλιάς Τζίτζικας Και Η Επανάσταση Των Μυρμηγκιών» περιλαμβάνει τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης, καθώς και ολόκληρη την ιστορία σε μορφή αφήγησης και διαλόγων μεταξύ των χαρακτήρων του έργου.

Βρείτε το «Ο Βασιλιάς Τζίτζικας Και Η Επανάσταση Των Μυρμηγκιών» στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/OVasiliasTzitzikas