Αλαντίν: μια φαντασμαγορική live action ταινία της Disney…

…που θα την απολαύσουμε μικροί και μεγάλοι!

…που θα την απολαύσουμε μικροί και μεγάλοι!

Ευτυχώς για εμάς τους γονείς, η Disney το έχει βάλει σκοπό να ανυπομονούμε για τις καινούριες της παραγωγές όσο και τα παιδιά μας – και το καταφέρνει!

Εδώ και λίγες μέρες η μαγεία της Disney ξαναζωντανεύει στους κινηματογράφους την αγαπημένη ιστορία του Αλαντίν. Το κλασικό animation που όλοι αγαπήσαμε μεταμορφώνεται σε μια φαντασμαγορική live action παραγωγή, που θα απολαύσουμε μικροί και μεγάλοι.

Ο Γκάι Ρίτσι παίρνει τη σκυτάλη από τον Τιμ Μπάρτον που σκηνοθέτησε πρόσφατα το Ντάμπο και μας μεταφέρει   στη μυθική Άγκραμπα, όπου ο κλεφτάκος Αλαντίν γνωρίζει και ερωτεύεται την πριγκίπισσα Γιασμίν. Ο κακός βεζίρης Τζαφάρ παγιδεύει τον Αλαντίν σε μια μαγική σπηλιά, αλλά εκεί ο Αλαντίν βρίσκει ένα μαγικό λυχνάρι. Το τζίνι του λυχναριού (ο πάντα απολαυστικός Γουίλ Σμιθ) θα τον βοηθήσει να ξεφύγει από τον Τζαφάρ και να κερδίσει την καρδιά της Γιασμίν.

Ένα πολύχρωμο ταξίδι γεμάτο μαγικές εικόνες, μουσική, τραγούδια, λαμπερές ερμηνείες, γέλιο και συναίσθημα πλημμυρίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες, θυμίζοντάς μας ότι η μαγεία της Disney μπορεί να συνεπάρει ακόμα και τους γονείς, εκτός από τα παιδιά!

Παραγωγή: Disney

Σκηνοθεσία: Guy Ritchie

Πρωταγωνιστούν: Mena Massoud, Naomi Scott και ο Will Smith ως Τζίνι.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Ησαΐας Ματιάμπα, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Αλεξάνδρα Λέρτα, Δημήτρης Μάριζας, Ντίνος Σούτης, Σύλβια Δεληκούρα, Όθων Μεταξάς, Γιάννος Κοιλάκος, Σοφία Θεοδοσίου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Τηλέμαχος Κρεβάικας