Ανήλικη έπεσε θύμα βιασμού από τον αδερφό της!

Ανήλικη έπεσε θύμα βιασμού από τον αδερφό της!

16 χρόνια σε 79χρονο που ασέλγησε σε ανήλικες

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της κακοποίησης, σωματικής και ψυχολογικής, που υπέστη ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, μία ανήλικη, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, σε περιοχή της Φωκίδας.

[babyPostAd]Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής Λυκείου της περιοχής μετέβη στην Ασφάλεια Άμφισσας και κατήγγειλε πως μία 15χρονη μαθήτρια είχε εκμυστηρευτεί σε καθηγήτρια του σχολείου τον εφιάλτη που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, μέσα στην οικογένειά της…

Συγκεκριμένα, εκμυστηρεύτηκε στην καθηγήτριά της πως η μητέρα της που ήταν αλκοολική, την κακομεταχειριζόταν συνεχώς, την κακοποιούσε και ασκούσε βία πάνω της, ενώ ο 18χρονος σήμερα αδερφός της, την είχε βιάσει πριν 1-2 χρόνια.

Σε βάρος της μητέρας και του αδερφού σχηματίστηκε δικογραφία και θα ακολουθηθεί η τακτική διαδικασία, ενώ ύστερα από εντολή της Εισαγγελίας Άμφισσας, η ανήλικη απομακρύνθηκε από αυτό το νοσηρό οικογενειακό της περιβάλλον και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Πρόσθετα, έχουν γίνει ήδη οι κατάλληλες ενέργειες για να βρεθεί μία άλλη στέγη για το κοριτσάκι που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

news247.gr