Αννέτ Αρτάνι: Κάνει έρανο για τον γιο της.

Αννέτ Αρτάνι: Κάνει έρανο για τον γιο της.

Αννέτ Αρτάνι “Ο σύζυγός μου με εγκατέλειψε μετά τη γέννηση του γιου μας"

«Βοηθήστε με να μεγαλώσω το παιδί μου», είναι ο τίτλος που χρησιμοποίησε η Ανέτ Αρτάνι στην διαδικτυακή καμπάνια που ξεκίνησε ζητώντας οικονομική ενίσχυση από τους χρήστες του διαδικτύου.

Τα 5 +1 must do’s για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας

[babyPostAd]Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, όπως ισχυρίζεται, δυσκολεύεται να μεγαλώσει τον 14 μηνών γιο της και λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε μιλάει στο περιοδικό Down Town.

«Το θέμα δεν είναι ότι ζω στα όρια της φτώχειας, ούτε ότι ζω σε στάβλο, αλλά ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να καλύψω τα έξοδα για τον δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση για την κηδεμονία του παιδιού μου», εξηγεί η ίδια.

«Συγκέντρωσα περίπου 6.000 δολάρια αλλά χρειάζομαι 25.000 για να ξεχρεώσω τον προηγούμενο δικηγόρο και να πληρώσω το νέο. Όμως η καμπάνια στο internet δεν υπάρχει πια γιατί άλλαξε η πολιτική του site και δεν αφήνουν πια τον κόσμο να ζητάει βοήθεια για δικηγόρους, παρόλο που το έκαναν για χρόνια», λέει.

«Δεν θέλω οι άλλοι να γελούν με τη ζωή μου», αναφέρει η Ανέτ για την διάσταση που πήρε το θέμα και τονίζει πως κάνει live με τη μπάντα της για να ζήσει αλλά τα χρήματά της φεύγουν γρήγορα στους δικηγόρους. Η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν έχει βιοποριστικό πρόβλημα αφού έχει σπίτι και οι γονείς της συνεισφέρουν οικονομικά στο μεγάλωμα του γιου της. Ωστόσο, δεν μπορεί να τους πάρει όλα τα λεφτά από τη σύνταξή της για να μπορεί να πληρώσει τους δικηγόρους.

«Δεν έχω βοήθεια από κανέναν. Καμία φορά μπορεί να με βοηθήσει κάποια φίλη μου. Για να βγω από την πόρτα πρέπει να πληρώσω νταντά».

Εικόνα από τον έρανο της τραγουδίστριας

http://protothema.gr

Διαβάστε ακόμη:

Γεννητούρια στη showbiz! 34χρονη τραγουδίστρια έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Τα γενέθλια της κόρης τους και το συγκινητικό μήνυμα

Ελένη Μενεγάκη: Το κολατσιό που βάζει στα παιδιά της και οι ετοιμασίες για το σχολείο!