Αννέτ Αρτάνι: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τις ανύπαντρες μητέρες!

Αννέτ Αρτάνι: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τις ανύπαντρες μητέρες!

Αννέτ Αρτάνι

Από χίλια κύματα έχει περάσει η Αννέτ Αρτάνι, αλλά δεν το βάζει κάτω. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από το Fame Story μένει μόνιμα στην Αμερική με τον γιο της και παρά της δυσκολίες που έχει περάσει προσπαθεί να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας, έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον ερχομό του γιου της και έζησε την απόρριψη, όταν ο σύντροφός της την εγκατέλειψε μόνη με το παιδί. Η ίδια μάλιστα, παρά τη βοήθεια των γονιών της αντιμετώπισε σημαντικά οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε μέχρι και να κάνει έρανο μέσω ίντερνετ για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν για το δικηγόρο της.

Τώρα τα πράγματα όμως, φαίνεται πως έχουν επιστρέψει στις ισορροπίες τους, με την Αννέτ να ποζάρει χαμογελαστή με τον μικρό Gregory και να δίνει κουράγιο σε όλες τις μανούλες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. “Το να είσαι single γονιός είναι διπλή χαρά και διπλός πόνος, διπλή εξάντληση, διπλή διασκέδαση, διπλή δουλειά, διπλή ανταμοιβή και διπλή ευλογία. Ξεκίνησα να είμαι σε ζευγάρι και τώρα είμαι η γυναίκα που βλέπετε. Σε αγαπώ Gregory. Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μητέρα σου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Σε όλους τους γονείς που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους, πριν από εμένα, έχω μόνο να πω ότι… υποκλίνομαι ταπεινά!”

Καταγραφή

Πηγή:  tlife.gr