Αντώνης Σρόιτερ | Η κόρη του στο πλατό του δελτίου ειδήσεων

Ο Αντώνης Σρόιτερ είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το πρωί της Τετάρτης, ο anchorman του Alpha δημοσίευσε στο προφίλ του μια τρυφερή φωτογραφία μέσα από το πλατό των ειδήσεων, αποκαλύπτοντας στους followers του πώς στα παρασκήνια του δελτίου, το απόγευμα της Τρίτης, βρέθηκε η μεγαλύτερη κόρη του Νάντια.

Οι δυο τους κάθισαν στο τραπέζι, απέναντι ο ένας από τον άλλον, σαν παρουσιαστής με καλεσμένο, και έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Αντώνη Σρόιτερ να… λιώνει κοιτάζοντας την πριγκίπισσά του.

«Από αυτή την καρεκλά έχουν περάσει πρωθυπουργοί, διεθνείς προσωπικότητες, κορυφαίοι επιχειρηματίες. Η πιο σημαντική προσκεκλημένη κάθισε χθες. Και ο μπαμπάς “ψάρωσε” για πρώτη φορά εντός studio #mydoughtermylife» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε. Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά ήταν εκατοντάδες.

Δείτε τη φωτογραφία:

Φωτό: instagram.com