Απίστευτη δασκάλα: Ενθάρρυνε τους μαθητές να ζωγραφίσουν το φόρεμά της!

Απίστευτη δασκάλα: Ενθάρρυνε τους μαθητές να ζωγραφίσουν το φόρεμά της!

Απίστευτη δασκάλα

Μερικές φορές το να δώσεις σε παιδιά ηλικίας 8 ετών χρώματα και μαρκαδόρους δεν οδηγεί σε καταστροφή! Στην πραγματικότητα, μπορεί να οδηγήσει σε ένα όμορφο έργο τέχνης! Αυτό ακριβώς συνέβη με την Haley Curfman, μια δασκάλα β’ δημοτικού στο Blackwell της Οκλαχόμα. Η Haley αγόρασε ένα όμορφο λευκό φόρεμα, το έφερε στην τάξη της και ενθάρρυνε τους μαθητές να το ζωγραφίσουν. Ο μόνος κανόνας που είχε ήταν να μην ζωγραφίζουν πάνω στις άλλες ζωγραφιές. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο καταπληκτικό που έγινε viral.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το έκανε η Haley. Παρόλο που το πρώτο της φόρεμα δεν έλαβε μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο, της απονεμήθηκε η 1η θέση στην έκθεση της επαρχίας. Η Haley είπε στο Bored Panda ότι είναι λίγο έκπληκτη με όλη την προσοχή που πήρε φέτος. Είναι όμως ευτυχής που πολλοί δάσκαλοι της είπαν για παρόμοια έργα που έκαναν με τους μαθητές τους.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει μάθημα καλλιτεχνικών στο σχολείο της,η Haley προσπαθεί να βρει τρόπους να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα των παιδιών και να τους βοηθήσει να εκφραστούν. “Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα προσπαθώ πάντα να κάνω κάτι στην τάξη μου που θα δώσει ώθηση στα δημιουργικά τους μυαλά”, είπε.

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κι άλλες, πιο εκπληκτικές ιδέες από αυτην την δασκάλα. Προς το παρόν, δείτε το φόρεμα και πείτε μας τι νομίζετε.

1 2 3 4 5

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή