ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ: Η στιγμή που μωρό γεννιέται στο νερό μέσα στον αμνιακό σάκο!

moro5

Φωτογραφίες από την στιγμή της γέννησης του μοναχογιού της, έδωσε στη δημοσιότητα μια 19χρονη μητέρα από την Ουάσινγκτον, η οποία είχε την τύχη να γίνει «μάρτυρας» μιας εξαιρετικά σπάνια περίπτωσης, αφού το νεογέννητο αγοράκι της γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο!

moro1

Όπως θα δείτε και στις συγκινητικές εικόνες, η 19χρονη Keely Kilmer αποφάσισε να γεννήσει μέσα στο νερό, ενώ δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε πώς ήρθε στον κόσμο το υγιέστατο αγοράκι της.

Καλυμμένος ακόμα με τον αμνιακό σάκο, ο νεογέννητος David Toby Lewis αποτελεί μια στις … 80.000 περιπτώσεις μωρών που γεννιούνται μέσα στον αμνιακό σάκο.

moro2

«Ήταν εκπληκτικό! Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν πολύ ιδιαίτερο» δήλωσε η 19χρονη μητέρα, προσθέτοντας πως:

«Το να βλέπεις το κορμάκι του να είναι καλυμμένο με τον αμνιακό σάκο ο οποίος τον τάιζε και τον πρόσεχε για εννέα μήνες, είναι μια εμπειρία ζωής! Δεν το πίστευα ότι κάτι τέτοιο συνέβη στο σώμα μου και στον γιο μου!»

moro3

Τις συγκλονιστικές στιγμές, κατέγραψε με την κάμερα της η 45χρονη μητέρα της Keely και γιαγιά του Toby.

Να σημειώσουμε πάντως, ότι στο παρελθόν, τα μωρά που έρχονταν στον κόσμο μέσα στον αμνιακό σάκο, θεωρούνταν πως έχουν ιδιαίτερες ή «μαγικές» δυνάμεις. Στον Μεσαιωνικό κόσμο μάλιστα, πίστευαν πως τα συγκεκριμένα μωρά προορίζονταν για μεγαλεία.

moro4