Η Απόλυτη Διακόσμηση στην Καρδιά του Χειμώνα!

Η Απόλυτη Διακόσμηση στην Καρδιά του Χειμώνα!

Διακόσμηση

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τις κλασσικές πορτοκαλί κολοκύθες που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της φθινοπωρινής και χειμωνιάτικης διακόσμησης. Φέτος, ωστόσο, υπάρχει ένα νέο trend που πάει την εποχιακή διακόσμηση ένα βήμα παραπέρα: οι λευκές κολοκύθες.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 6 ρολόγια και 6 σετ περιποίησης για αγοράκι και κοριτσάκι!!!

[babyPostAd]Οι λευκές κολοκύθες είναι μια διαφορετική ποικιλία από τις πορτοκαλί – φυτρώνουν δηλαδή λευκές. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να πάρετε οποιαδήποτε κολοκύθα και να την βάψετε λευκή ή να προσθέσετε και άλλα χρώματα που σας αρέσουν. Ας δούμε, όμως, πως μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αυτές.

Μονόχρωμες Αν σας αρέσει η σκανδιναβική διακόσμηση, τότε οι λευκές κολοκύθες μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο. Διατηρήστε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων σε όλο το χώρο και η φθινοπωρινή σας διακόσμηση θα είναι ξεχωριστή και πολύ μοντέρνα.

λευκές κολοκύθες

Διατηρήστε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων σε όλο το χώρο.

Indigo Το indigo είναι αυτή η μοναδική και πλούσια απόχρωση του μπλε που δίνει ζεστασιά και πολλή κομψότητα στους χώρους. Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε indigo κολοκύθες είναι μπλε βερνίκι νυχιών και νερό ώστε να δημιουργηθούν «νερά» πάνω στην λευκή κολοκύθα σας.

λευκές κολοκύθες

Το indigo είναι αυτή η μοναδική και πλούσια απόχρωση του μπλε που δίνει ζεστασιά και πολλή κομψότητα στους χώρους.

Απλές και ρουστίκ Φτιάξτε ένα στεφάνι από κλαδιά δέντρου και διακοσμήστε το περιμετρικά με μικρές λευκές κολοκύθες. Είναι το ιδανικό διακοσμητικό για να βάλετε στην πόρτα του σπιτιού σας και να καλωσορίσετε το φθινόπωρο.

λευκές κολοκύθες

Είναι το ιδανικό διακοσμητικό για να βάλετε στην πόρτα του σπιτιού σας.

Mudcloth Μια από τις νεώτερες τάσεις της διακόσμηση είναι το mudcloth που έρχεται από τη Δυτική Αφρική και το συναντάμε κυρίως σε υφάσματα. Μπορείτε, όμως, να το δημιουργήσετε και στις κολοκύθες σας. Θα χρειαστείτε λευκές κολοκύθες, μαύρη μπογιά και ένα πινέλο. Μπορείτε να βρείτε online το σχέδιο που σας αρέσει και να το αντιγράψετε.

λευκές κολοκύθες

Μια από τις νεώτερες τάσεις της διακόσμηση είναι το mudcloth.

Κολοκύθες – έργα τέχνης Θα χρειαστείτε (εκτός από λευκές κολοκύθες φυσικά) ένα κουτί με παστέλ χρώματα και ένα πιστολάκι. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: βάζετε τα πστέλ στο πάνω μέρος της κολοκύθας και το «λιώνετε» με το πιστολάκι για να δημιουργήσετε το πανέμορφο εφέ που βλέπετε στη φωτογραφία. Αφήστε το να στεγνώσει και βάλτε την κολοκύθα – έργο τέχνης σε όποιο σημείο θέλετε να διακοσμήσετε.

λευκές κολοκύθες

Βάζετε τα παστέλ στο πάνω μέρος της κολοκύθας και το «λιώνετε» με το πιστολάκι

Ο λευκός καμβάς της κολοκύθας είναι ιδανικός για να δημιουργήσετε όποιο σχέδιο και στυλ σας αρέσει. Γι αυτό, όποιο και να είναι το στυλ σας – μίνιμαλ, μονόχρωμο ή χρωματιστό – το σίγουρο είναι πως οι λευκές κολοκύθες ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια και αποτελούν την απόλυτη διακοσμητική τάση του φθινοπώρου.

Πηγή:   spirossoulis.com